I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Sangstjernen Miley Cyrus (27) gikk fredag live på Instagram og fortalte at hun og kjæresten, den australske artisten Cody Simpson (23), har besluttet å gå hver til sitt.

Det skriver Cheat Sheet.

– For ett år siden prøvde pressen å fortelle historien min for meg og kontrollere hendelsesforløpet. Jeg aksepterer ikke det, sier hun i livesendingen, og refererer til da det ble slutt mellom henne og eksmannen Liam Hemsworth (30) i fjor.

Fansen har den siste tiden spekulert på om forholdet mellom Cyrus og Simpson er over, og torsdag hevdet flere amerikanske medier at bruddet var et faktum. Etter å ha sett overskriftene velger Cyrus selv å bekrefte bruddet.

Les også: Emma Ellingsen må utsette kjønnsoperasjonen: – Blir litt nervøs

– I dag ble det kjent at jeg og kjæresten min har slått opp. Det ble bekreftet av en «troverdig kilde» selv om ingen er troverdige i et forhold annet enn de to som er i det. Men akkurat nå kan ikke to halve forme en hel, og vi jobber med oss selv for å bli menneskene vi vil være.

Avslutningsvis forteller hun at hun og Simpson fortsatt er gode venner. Eksparet har vært sammen i litt under ett år, men var gode venner i flere år før de ble kjærester.

Røper gladnyhet i musikkvideo

Torsdag slapp John Legend (41) låten «Wild» og en tilhørende musikkvideo, der en gledelig nyhet kunngjøres.

Kona Chrissy Teigen (34) medvirker i hele videoen, og mot slutten av videoen blir også barna deres, Luna (4) og Miles (2) med - før det hele avsluttes med at Chrissy Teigen legger hånden på magen og avslører en voksende babymage.

Les også: Søk etter disse kjendisene eksploderer på PornHub etter omstridt musikkvideo

Med det bekrefter stjerneparet at de venter sitt tredje barn sammen. Det er foreløpig ikke kjent når den lille melder sin ankomst eller om de venter en gutt eller jente.

Etter at musikkvideoen ble sluppet har Teigen også delt en video der hun viser frem babymagen på Instagrams historiefunksjon.

Legend og Teigen møttes på settet under innspillingen av sistnevntes musikkvideo «Stereo» i 2006. I 2013 giftet de seg, før de fikk sitt første barn sammen tre år senere.

– Har de giftet seg allerede?!

I juli delte kjendissønnen Brooklyn Beckham (21) nyheten om at han hadde forlovet seg med kjæresten, Nicola Peltz (25), på Instagram.

Les også: Brooklyn Beckhams eks reagerer på forlovelsen: – Han har en ny jente hver måned

«For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om hun ville gifte seg med meg, og hun sa ja. Jeg er den heldigste mannen i hele verden», skrev han blant annet til et bilde av de to sammen.

Med andre ord har det gått fort i svingene for den eldste Beckham-sønnen, som kun har vært sammen med Peltz siden januar.

Nå spekulerer fansen også på om de allerede har giftet seg, få uker etter forlovelsen.

Det hele bunner i et bilde Victoria Beckham (46) delte av sønnen torsdag kveld, skriver Mirror.

På bilder har nemlig 21-åringen på seg en gullring som ser mistenkelig lik ut som en klassisk giftering.

«Oooh, det der ser ut som en giftering», lyder en av kommentarene under bildet.

«Har de giftet seg allerede?!» spør en annen.

Verken Beckham eller Peltz har foreløpig kommentert saken.