*Nettavisen* Livsstil.

Miley Cyrus dukket opp på scenen med ny tatovering to uker etter bruddet

Video Music Awards 2019:

 

VEKKER OPPSIKT: De nye tattoveringen til Miley Cyrus, som hun viste frem under nattas VMA-utdeling, har fått flere til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix

Den amerikanske popstjernen kommer fortsatt med stikk til sin eksmann Liam Hemsworth etter seperasjonen.

27.08.19 09:31

Etter at det ble kjent at den tidligere Disney-stjernen og popsangeren Miley Cyrus (26) og skuespilleren Liam Hemsworth (29) valgte å gå hvert til sitt, har Cyrus valgt å være svært så åpen rundt bruddomstendighetene.

Kort tid etter at den 26 år gamle popstjernen ble observert kyssende med en kvinne i Italia tidligere denne måneden, kom bekreftelsen om brudd raskt. Selv delte Cyrus en rekke bilder fra sin ferietur, mens Hemsworth på sin side gikk offentlig med en lenger tekst på Instagram.

Bruddet kom som et sjokk på mange, da separasjonsnyheten kom etter mindre ett år som ektepar.

Siden den gang har Cyrus lagt ut flere drypp i sosiale medier om separasjonen, og under nattens Video Music Awards-utdeling (VMA) i New Jersey i USA, overrasket hun igjen.

Ny tatovering

For i tillegg til å fremføre hennes nye låt «Slide Away», som tydelig er inspirert av kjærlighetsforholdet hun har hatt med Hemsworth, overrasket hun med en splitter ny tatovering.

Klikk på bildet for å forstørre.  

NY TATOVERING: Miley Cyrus overrasket ikke bare med en ny låt. Foran et stjernespekket publikum viste hun også frem hennes nye tatovering. Foto: NTB Scanpix

«My head was feeling scared, but my heart was feeling free», heter det i tatoveringen, ifølge People - som på norsk betyr «Hodet mitt var redd, men hjerte mitt føltes fri».

Med de hyppige oppdateringene rundt bruddet med eksmannen, er det derfor mange som nå mener at dette er nok en referanse til separasjonen med Hemsworth.

Selv har ikke Miley Cyrus eller Liam Hemsworth kommentert de mange spekulasjonene rundt Cyrus sin nye tatovering.

Flere overraskelser

Miley Cyrus var imidlertid ikke den eneste superstjernen som overrasket under nattas prisutdeling.

Også den verdenskjente countrypop-sangeren Taylor Swift (29) overrasket fra scenen med to helt ferske singler fra hennes nye album «Lover». Selv stakk hun av med hele to priser under nattas utdeling.

Klikk på bildet for å forstørre.  

FREMRAGENDE: Taylor Swift imponerte de fleste med to nye singler på scenen under Prudential Center i New Jersey natt til tirsdag.

I tillegg til sin overraskende opptreden fra scenen, fikk hun også fotografene til å sperre opp øynene da hun ankom den røde løperen i forkant av utdelingen.

Tidligere denne uken ble det kjent at 29-åringen fra nå av skal gå med et overvåkingskamera på rumpa under alle rød løper-eventer og «meet-and-greet». Dette for å sørge for at hun har bevismateriale, hvis noe liknende hendelsen for seks år siden skal skje igjen.

Om hun under nattas rød løper ankom med et kamera eller ei, er imidlertid vanskelig å si. Fra den røde løperen var ikke et eneste kamera å se. Selv valgte popstjernen å ikke kommentere de seneste overskriftene.

Klikk på bildet for å forstørre.  

KAMERA?: Ifølge Talor Swift går hun nå med montert kamera på rumpa under hver eneste røde løper. Foto: NTB Scanpix

Se flere bilder av stjernene på den røde løperen:

Klikk på bildet for å forstørre.  

Søstrene Gigi og Bella Hadid

Blac Chyna

Klikk på bildet for å forstørre.  

Shawn Mendes

Klikk på bildet for å forstørre.  

Queen Latifah

Halsey

Klikk på bildet for å forstørre.  

Billy Ray Cyrus og ASAP Ferg

Klikk på bildet for å forstørre.  

Heidi Klum

Klikk på bildet for å forstørre.  

Camila Cabello

Brødrene Kevin Jonas, Joe Jonas og Nick Jonas

Klikk på bildet for å forstørre.  

Zara Larsson

Klikk på bildet for å forstørre.  

Nicole «Snooki» Polizzi

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.