Ikke alt gikk som planlagt for den amerikanske popstjernen Mikey Cyrus (29) da hun skulle synge inn det nye året under sin egen tv-sendte nyttårskonsert på NBC, «Miley's New Years Eve Party», fredag kveld.

Cyrus, som for alvor ble kjent som tolvåring gjennom hele verdens TV-skjermer i rollen som tenåringsidolet Hannah Montana, har i etterkant vist tydelige signaler om at hun ikke lenger er en del av barnestjerne-universet.

De senere årene har hun nemlig stadig dukket opp på forskjellige arrangementer, sceneopptredener og musikkvideoer med lite klær, og hun har også snakket åpent om forholdet sitt til marihuana på «The Tonight Show».

Lettkledd var hun også under den direktesendte nyttårskonserten fredag, der ikke alt gikk som planlagt under fremførelsen av låten «Party in the USA».

Les også: Miley Cyrus utfordrer sensuren på Instagram – hylles av fansen

Mistet nesten toppen

Midt i sangen løsner nemlig toppen til Cyrus, og 29-åringen ser ut til å forsøke å redde situasjonen ved å holde den på plass en liten stund før hun til slutt innser at hun at hun er nødt til å snu ryggen til og forlate scenen for et raskt kostymeskift.

I underkant av et minutt holder koristene sangen gående, frem til pop-idolet kommer ut på scenen igjen med en stor, rød, åpen dressjakke og redder situasjonen med en spøkefull kommentar.

Alle ser definitivt på meg nå. Jeg har fortsatt på meg mer klær enn jeg noensinne har hatt på scenen, spøker hun over melodien av den kjente hitlåten, ifølge People.

– Ta en god titt

To dager etter nyttårsaften tok 29-åringen selv til sosiale medier for å spøke om det som kunne vært en svært pinlig hendelse.

«Ta en god titt på toppen som ikke ble sittende på så lenge.....», skriver Cyrus til et bilde hun delte på Instagram etter nyttårsaften.

Popstjernens håndtering av episoden hylles nå i sosiale medier. I kommentarfeltet på Instagram viser flere kjente profiler støtte til popstjernens uheldige situasjon, og beskriver det hele som «hot».

«Welcome to Miami», skriver også NBC, som arrangerte TV-sendingen.

Les også: Miley Cyrus om koronadating: – Jeg har mye FaceTime-sex

Hylles av fansen

Også på Twitter er det flere som er begeistret for 29-åringens håndtering av situasjonen.

– Miley Cyrus syngende gjennom garderobefeilen er den type utholdenhet vi trenger i 2022, skriver en fan på Twitter.

– Hvis vi alle hadde håndtert motstand like kult som Miley håndterte klesfeilen, kunne dette kanskje vært et greit år, skriver sportsjournalist Matthew Leach.

En tredje fan skriver at hun håper hun håndterer alle sine egne feil som måtte oppstå det kommende året like avslappende som popstjernen gjorde.

Les også: Miley Cyrus gjenskapte den kontroversielle scenen