Gå til sidens hovedinnhold

Milliardæren Haudemann-Andersen (61) blir pappa for femte gang

Jan Haudemann-Andersen:

Venter barn med sin 31 år yngre kjæreste.

Etter to år som kjærester venter finansmannen Jan Haudemann-Andersen (61) og Karoline Steiro (30) deres aller første barn sammen.

Det skriver Se og Hør.

Fra tidligere har Haudemann-Andersen, som har en nettoformue på 2,1 milliarder kroner, fire barn fra tidligere forhold.

En datter med Caroline Stang (59), som han giftet seg med i 1981, to sønner med Trine Slåttsveen (50), som han var gift med fra 1997 til 2009, og en datter med fiolinisten Marte Krogh (44), som han giftet seg med i 2014 før de gikk fra hverandre i 2016.

Bruddet med Marte Krogh, etter åtte år som kjærester og to år som gift, skapte store overskrifter i 2016.

Knappe året etter skapte imidlertid milliardæren overskrifter igjen da det ble kjent at han hadde funnet lykken på ny med det 31 år yngre tennistalentet fra Bergen.

Karoline Steiro ble i en alder av 18 år beskrevet som Norges største tennistalent. Ifølge Se og Hør var det nettopp på tennisbanen Steiro og Haudemann-Andersen ble kjent. Steiro skal på den tiden ha vært tennistreneren hans.

Les også

Marte Krogh fikk villa til 32 millioner

God for flere milliarder

Jan Haudemann-Andersen anses å være en av Norges aller rikeste menn. Etter et svakt år i 2017, der han gikk 158 millioner i minus, kom han sterkere tilbake i fjor da han tjente 119 millioner kroner gjennom selskapene Datum, Trojan, Hopsborg og Datum Invest.

– Selskapene har ved utgangen av 2018 investert i flere selskaper som ikke er børsnoterte. Dette gjelder blant andre Kahoot! as og Vaccibody as. Urealisert verdistigning på disse investeringer er ikke inntektsført i selskapenes regnskaper, uttalte han i en pressemelding, ifølge Dagens Næringsliv.

Ifølge nettstedet har 61-åringen vært inne i Kahoot lenge, og gikk inn med 18 millioner kroner i fjor høst.

Les også

Milliongevinst for Kahoot-investorer - skal på børs

- Mannssjåvinist

Jan Haudemann-Andersen har imidlertid ikke bare skapt overskrifter med finansvirksomheten. I 2008 skapte han blant annet en heftig debatt da han gikk ut i VG og sa at han ikke liker menn som triller barnevogn.

- Av og til må man kunne undre seg over hvordan noen som er så rike, kan ha så lite mellom ørene. Dette er bare humoristisk, uttalte daværende statsråd Erik Solheim om milliardær Jan Haudemann Andersens barnevogn-utspill den gang.

Les også

Alexandra Haudemann-Andersen: - Metoo-kampanjen er en «mannevond mediehype»

Fire år senere skapte han igjen rabalder da han i et intervju med E24 uttalte at han er stolt av å være en mannssjåvinist.

- Ja, jeg er en mannssjåvinist. Sosialdemokratiet ønsker at mann og kvinne skal dele på alle arbeidsoppgaver og ønsker å utjevne forskjellene, men det mener jeg er feil, sa Jan Haudemann-Andersen, som etterlyste flere folk til å tale mennenes sak.

Les også

(+) 100 kvinner viser alt: – Noen ble rystet av synet

Kommentarer til denne saken