*Nettavisen* Livsstil.

Miriam og Espen ble kjærester etter å ha vært «Jakten på kjærligheten»-friere

To av frierne fant uventet lykken: – Har alltid ønska meg en minigris.

05.11.19 08:24

Miriam Sandvik (22) og Espen André Rødnes (27) hadde sendt brev til hver sin frier i årets utgave av «Jakten på kjærligheten», men det de neppe hadde ventet var å forelske seg i hverandre.

Det melder VG, og på Instagram deler parene selv sin kjærlighet.

– Når man skal få seg kjæreste så hvorfor ikke bare gønne på med å vise henne fram for hele Norge😍😅 Takk for jakta!, skriver Rødnes.

– Har alltid ønska meg minigris❤️, skriver Sandvik og legger stolt til hashtaggene #jaktenpåkjærligheten #fantden.

Les også: Tore Sagen snakker ut i ny podcast-episode: - Et spark mot rasister

Hang mer med hverandre enn bøndene

Paret møttes allerede under speeddate-rundene, hvor alle de single deltakerne ble samlet på et hotell for å møte «sin» bonde.

Klikk på bildet for å forstørre. Jakten-bonde Ingrid Lund med sine friere, deriblant Espen.

SKULLE EGENTLIG MØTE INGRID: «Jakten»-bonden Ingrid Lund med sine friere. Espen André Rødnes sitter helt til venstre i første rekke, men det var ikke Ingrid han endte opp med. Foto: TV 2

– Det var jo sånn at vi frierne hang mer med hverandre enn med bøndene. Tiden med bøndene var jo så tilmålt, forteller Sandvik til VG.

Les også: «Farmen»-Lene forlater intervjuet etter fornærmelse fra forloveden: - Det var ikke innafor, Tonje

Trakk seg fra serien

Miriam havnet i tv-serien fordi hun hadde sendt brev til «Jakten»-bonde André Johansen. De to skapte overskrifter da kysset deres i «Jakten» ble historisk.

Klikk på bildet for å forstørre. Frierne til André Johansen fra Jakten på kjærligheten

FRIERNE: Miriam Sandvik (ytterst til høyre), sammen med de andre frierne. Fra venstre Hanna Hovland, Ida Rise, bonde André Johansen og Signe-Christine Forberg Lillerud. Foto: Unn Grethe Berge/TV 2

Likevel hadde det ikke en lykkelig fortsettelse, for Miriam endte med å såre bonden da hun annonserte at hun ville trekke seg fra programmet på grunn av sykdom i familien.

– Jeg skjønner at du må dra, men det er sårt. Jeg har ikke lyst til at du skal reise, sa Johansen til Sandvik før hun forlot gården.

Etter avgjørelsen var tatt, innrømte Johansen at han var veldig skuffet.

– Jeg føler at hun var gullkornet mitt. At det kunne blitt noe veldig bra videre med Miriam hvis jeg hadde fått muligheten til å bli bedre kjent med henne.

På en annen gård, nemlig den til «Jakten»-bonden Inger Lund satt Espen André Rødnes uvitende om dramaet. Han ble værende på gården frem til Lund sendte ham hjem.

Møttes for å snakke om tv-inntrykkene - falt for hverandre

I etterkant av innspillingen innså Rødnes og Sandvik at de hadde mye å prate om, og de to frierne bodde bare noen hundre meter unna hverandre i Oslo.

– Mange av vi friere har holdt kontakten, men Espen var den eneste som bodde i Oslo, som meg. Etter alt det styret med André og meg var det godt å kunne snakke med en som hadde vært gjennom det samme.

Den korte avstanden til tross har de ikke flyttet sammen, men paret forteller at siden de bestemte seg for å bli kjærester tidligere i sommer har de sett hverandre hver eneste dag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.