Gå til sidens hovedinnhold

Mitt skjønnhetsunivers: Influenser og PR-dame Dina Hansen

– Prøver å ikke sammenligne meg med andre, men heller fokusere på å være glad for det jeg har, sier Dina Hansen.

(Melk & Honning): I Melk & Honnings spalte «Mitt skjønnhetsunivers» blir vi kjent med flere kjente norske fjes, og får høre deres beste skjønnhetstips! Sist ut er den norske influenseren og PR-damen Dina Hansen (25).

Hvem er du?

– Mitt navn er Dina og jeg er en snart 25 år gammel jente, bosatt i Oslo. Jeg har akkurat levert en bachelor i markedsføring og merkevareledelse, og jobber nå med PR- og markedsføring for flere brands hos et klesagentur. Ved siden av er jeg glad i å dele bilder på Instagram.

Hva betyr skjønnhet for deg?

– For meg handler skjønnhet mer om personlighet og utstråling enn om utseende. En skjønn person mener jeg er en som har et fint indre.

Les også: Slik skal stjernekokken Christer Rødseth inspirere flere barn til å prøve seg på kjøkkenet

Hvilke produkter finner man i hudpleierutinen din?

– Jeg synes det er veldig spennende å teste ulike produkter, noe jeg ofte får mulighet til. Likevel er det et par produkter jeg alltid går tilbake til: «Exuviance SkinRise Morning Glow», «Exuviance Radiance Serum», «REN Radiance Ready Steady Glow Daily AHA Tonic» og «REN Radiance Brightening Dark Circle Eye Cream».

Fortell oss om tre favoritt-sminkeprodukter. Hvorfor digger du dem?

– Jeg pleier ikke å bruke så mye sminke, mest fordi jeg er elendig på å sminke meg. Hver gang jeg skal noe spesielt, som på en middag eller ut med venner, skal jeg utrolig nok alltid teste noe nytt. Og gjerne noe jeg ikke er så flink på – for eksempel eyeliner. Det ender alltid opp med at jeg klusser det til og går for en naturlig look.

Da bruker jeg:

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation. En lett dekkende foundation som gir en utrolig fin og naturlig glød, samtidig som den jevner ut hudtonen.

BeautyAct Spot Treatment Concealer. Min favoritt-concealer fordi den dekker mørke ringer og lysner opp der man måtte ønske det.

Fenty Beauty Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer. Denne gir en fin og solkysset glød.

Revitalash Hi-Def Brow Pencil. Dette er det beste brynsproduktet jeg har testet. Jeg bruker ikke mascara, så bryn er spesielt viktig for meg.

– Det ble visst fire, men dette er hele sminkerutinen min. Jeg er veldig fan av glød.

Les også: Sophie Elise åpner om bruddet i ny video: - Vi hadde våre utfordringer

Hva er ditt «holy grail»-produkt som alle burde ha?

– Det må være «glow-padsene» fra Exuviance som jeg nevnte tidligere. Ingen morgen uten disse. De er seruminsatte og jeg bruker de på rent ansikt før jeg påfører dagkrem. Duften av agurk og eukalyptus gir en frisk og oppkvikkende følelse på huden, og de gir masse fukt og glød. Anbefaler virkelig å teste dette produktet!

Hva er din signaturparfyme?

– Jeg har aldri hatt en signaturduft, men jeg fikk «Zadig & Voltaire This Is Her» i gave for noen år siden.

– Ikke en jeg hadde valgt selv egentlig, men når jeg bruker den blir jeg ofte stoppet i butikker eller på gaten og spurt om hvilken duft jeg har på.

– Jeg liker egentlig å bruke litt forskjellige dufter, men hver gang jeg bruker den får jeg alltid høre hvor godt jeg lukter, så det må vel være min signaturduft.

Les også: Her viser skuespilleren frem litt for mye på den røde løperen

Hit us med ditt beste skjønnhetstips:

– Søvn, rikelig med vann, og solfaktor. Og selvfølgelig gode mennesker rundt deg som får deg til å smile og le!

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseendet?

– Jeg har ikke gjort så mye crazy med utseende, men jeg går veldig sjeldent til frisøren – og når jeg først gjør det er det aldri kun for en stuss.

– Da er det alltid full pakke med klipp, farge, og kanskje til og med lugg. Den angrer jeg alltid på og fester med spenner og hårspray helt til den er lang nok til å ha bak ørene igjen.

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsidealer?

– Jeg prøver å ikke sammenligne meg med andre, men heller fokusere på å være glad for det jeg har. Det er jo ulikhetene våre som gjør oss unike og det som er attraktivt hos hver og en av oss.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Modell Nora Krog