Det har ikke vært mangel på romanserykter rundt Emily Ratajkowski (31) etter det i sommer ble kjent at hun søkte om skilsmisse fra ektemannen Sebastian Bear McClard (41).

I ettertid har det dukket opp flere beskyldninger om at McClard skal ha vært utro, og Ratajkowski ser ut til å ha lagt eksen og forholdet til ham bak seg og gått videre for godt.

Les også: Kastet alle klærne: – Jeg nølte ikke et sekund

Blant annet har hun blitt koblet til skuespilleren Brad Pitt (58), etter at de ifølge Page Six ble observert både på lunsj i Paris og senere sammen i New York – hvor de holdt hender.

Hva status er mellom de to er nå er imidlertid usikkert, men Ratajkowski er i alle fall tilsynelatende åpen for å finne kjærligheten igjen. Og om det er med en mann eller kvinne spiller trolig ingen rolle, avslørte hun nylig i en TikTok-video.

Avslørte legningen på TikTok

Forrige måned slang nemlig Ratajkowski seg på en TikTok-trend rettet mot bifile. I videoen spør en bruker:

«Hvis du identifiserer deg som bifil, eier du en grønn fløyelssofa?»

Les også: Bryter tausheten om skilsmissen: – Vi gjør det beste vi klarer

Den populære 31-åringen svarte på videoen ved å snu mobilkameraet mot seg selv mens hun satt på nettopp en grønn fløyelssofa, som viklet seg rundt stuen hennes. Med det bekreftet hun tilsynelatende at hun kan forelske seg i, eller bli seksuelt tiltrukket av, personer uavhengig av kjønn.

Videoen er sett av 2,2 millioner mennesker, og i kommentarfeltet er det ingen tvil om at flere fans er glade:

«Det beste jeg har hørt i dag», skriver blant annet en bruker.

– Tror ikke på heterofile

Skal vi tro Ratajkowskis video identifiserer hun seg altså som bifil, og i et nytt intervju med Harpers Bazaar går hun nærmere inn på temaet. Til magasinet forteller modellen at hun tror at alle mennesker egentlig er «seksuelt flytende».

– Jeg tror seksualitet er en flytende ting, sier hun.

– Jeg tror egentlig ikke på heterofile folk, legger modellen til.

Videre forklarer Ratajkowski at hun ønsker å ha det mest mulig gøy i livet uten å føle at hun er en dårlig feminist eller en god feminist. Trolig refererer hun til de mange reaksjonene som har kommet etter at hun ble koblet til Pitt.

Etter at spekulasjonene mellom henne og Pitt florerte, reagerte nemlig flere på den angivelige romansen. Kritikken kom som følge av anklager Angelina Jolie rettet mot eksmannen. I rettsdokumenter påstår Angelina at Brad Pitt var voldelig mot både henne og barna under en flytur i 2016.

Som følge av dette mente flere at modellen oppfattes hyklersk – ettersom hun ser på seg selv som en feminist og stadig deler feministisk innhold i diverse sosiale medier.