Etter en intens første uke på «Farmen», med både skader, legebesøk og krangling over brødskiver, går uken mot slutten.

Med eiendomsadvokat Thorvald Nyquist (51) som storbonde var det TikTok-stjernen Robert Michael Scott (53) som ble valgt til sesongens første førstekjempe. Amerikanerens labre arbeidsinnsats gjennom uken var det som fikk Nyquist til å velge ham som førstemann til å gå ut i tvekamp.

Les også: Svarer på kritikken: - Tatt ut av proporsjoner

Til tvekamp valgte Scott å møte Mohammed Sarmadawy (27), og etter en hard kamp i saging var det til slutt Sarmadawy som ramlet ned fra stokkene først.

For til tross for 27-åringen var meget selvsikker på at det var han som ville gå seirende ut av tvekampen, gikk kroppen til slutt tom for krefter.

– Grunnen til at jeg ikke vant var rett og slett fordi jeg ikke hadde mer å gi på slutten der. Jeg håpet egentlig at jeg skulle ha likt energinivå hele veien, sier en skuffet Sarmadawy til kameraene etter at resultatet er klart.

Ettersom «Farmen» fremdeles er under innspilling, har ikke Nettavisen lykkes med å få en kommentar fra Sarmadawy eller Scott om årets første tvekamp.

Kan få en ny sjanse

Til tross for en skuffende exit allerede første uken på «Farmen» betyr ikke det nødvendigvis at reisen er over for bergenseren.

For i år igjen får utslåtte deltakere muligheten til å kjempe seg inn igjen på gården fra «Torpet», og det er en motivert Sarmadawy som nå skal kjempe om sin plass der.

På «Torpet» er allerede deltakerne Daniel Godø, Dineke Polderman og Nils Kvalvik.

Les også: Skapte historie på hver sin måte. Dette er årets «Torpet»-deltakere

Dramatisk start på Farmen

Som nevnt tidligere har den første uken av årets sesong med Farmen ikke akkurat gått rolig for seg.

Med en sliten gjeng som allerede krangler over mat og hvem som skal ha hva, har det blitt intense krangler allerede.

Les også: Blodig drama på «Farmen»: Måtte tilkalle lege

Mest dramatisk ble det derimot tidligere i uken da Robert Michael Scott var uheldig med en øks inne på gården, og hugget seg i ankelen.

Lege ble tilkalt og amerikaneren måtte sy tre sting i ankelen.

Pressesjef i TV 2, Jan Petter Dahl, fortalte til Nettavisen tidligere denne uken at såret blødde ganske mye, men at Scott hadde fått hjelp av både de andre deltakerne og crewet som er til stede før legen ankom.

– Lege ble tilkalt, han sydde tre sting med lokalbedøvelse. Det var aldri nødvendig for Robert å besøke lege utenfor gården. Han fikk beskjed om å ta det rolig noen dager, holde foten høyt, og holde såret rent og tørt, sa pressesjefen.