Joleen Diaz (44) og datteren Meilani (21) har tidligere stilt opp i intervjuer med blant andre Daily Mail og Metro, og snakket om hvordan de ofte får høre at folk tror de er søstre.

Men selv om 44-åringen ofte blir forvekslet med sin 23 år yngre datter, har hun ingen planer om å date en på datterens alder. Dette til tross for at hun får opptil flere henvendelser.

Les også: Avslører detaljer fra «Fangene på fortet»: – Helt i grenseland, spør du meg

I et intervju med britiske The Sun letter nemlig Joleen på sløret om datinglivet, og forteller at hun stadig får meldinger fra yngre menn i innboksen på Instagram – der hun har i underkant av 600.000 følgere og deler bilder fra hverdagen.

– Det er mange yngre menn som sender meg meldinger. De er i hovedsak veldig høflige, og mange gir meg komplimenter for at jeg promoterer en sunn livsstil, forteller hun til avisen.

Drar på dobbel-date sammen

44-åringen, som er bosatt i California og jobber som lærer, forteller videre at hun setter like mye pris på oppmerksomheten fra yngre menn som eldre. Hun er imidlertid klar på at hun ikke ønsker en altfor ung partner.

– Jeg ville aldri vurdert å date en som er ung nok til å være venn med datteren min, sier hun.

Les også: Iselin Guttormsen selger Oslo-leiligheten

Hun har derimot ikke noe imot å dra på date med datteren, og overfor The Sun forteller Joleen at hun og datteren gjerne drar på dobbel-date sammen, for eksempel bowling og kino.

Videre legger Joleen til at hun og datteren er veldig nære, og at Melani ofte ber om dating-råd.

Krever en aktiv mann

Joleen har også noen krav til en potensiell partner, avslører hun overfor The Sun.

– Jeg trekkes mot ambisiøse, motiverte menn. Noen som er selvsikre, har et positivt syn på livet og er flinke til å kommunisere i et forhold, forteller 44-åringen, og legger til:

– De må bidra like mye, både finansielt og emosjonelt, og de må elske hunder.

Joleen Diaz ønsker seg også en partner som trives utendørs.

Les også: Jill Biden hylles for julepynten i Det hvite hus – i motsetning til forgjengeren

Men selv om hun åpenbart får mye oppmerksomhet fra menn i sosiale medier, er det ikke bare enkelt for Joleen å finne en partner. Hun blir nemlig kastet ut av dating-apper.

– Jeg er på Hinge, men brukeren min har blitt slettet flere ganger. Jeg tror folk tror at den er falsk, sier hun.