Gå til sidens hovedinnhold

Morten Hegseth får ny jobb: Leder Gullruten med Sigrid Bonde Tusvik

Gullrutens dronning har fått ny makker.

Det skriver TV 2 i en pressemelding i dag.

De siste tre årene har Sigrid Bonde Tusvik mesterlig ledet Gullruten-sendingene fra Bergen, og hun har fortalt i podkasten «Tusvik og Tønne» at hun allerede har begynt forberedelsene innenfor årets sending av Gullruten, som går av stabelen i mai.

Les også: Tårevåt «71 grader nord»-exit: - Jeg følte meg ikke ferdig

I dag kommer nyheten om at Bonde Tusvik får med seg journalist Morten Hegseth til den prestisjefylte prisutdelingen.

- Altså, for en drøm og noe som har vært på min bucketlist! Det er den absolutte drømmejobben på TV, og når man ser tilbake på Gullrutens historie er det en jobb jeg angriper med ærefrykt, glede og en solid porsjon nervesammenbrudd. Jeg skal begynne å meditere i dag kjenner jeg nå, sier Hegseth i pressemeldingen.

Les også: Harvey Weinstein sitter i rullestol og er redd for å dø: Nå har ekskona funnet seg en ny kjendis-kjæreste

Han har nettopp fullført sin første sesong som programleder for TV 2-programmet Love Island, som ble spilt inn i Argentina. Han har også vært en profilert kjendisreporter for VG i mange år.

– Jeg har et nærmest forstyrra forhold til Gullruten, fordi jeg elsker det så mye. Kjendiser, kjoler og rørende taler, da er jeg solgt. Jeg tror jeg har vært der mer eller mindre hvert år siden 2010, hovedsakelig på jobb, og jeg synes alltid det er like fint og moro. I en tid der det produseres mer TV enn noen gang, er også Gullruten viktigere enn det noen gang har vært, fortsetter han.

Les også: Cynthia Nixon hamrer løs på kvinneideal - dristig video eksploderer på Instagram

Sigrid, som på sin side for første gang får en programledermakker, later til å glede seg. Likevel lover hyn at det venter nok av forberedelser når Morten Hegseth returnerer fra Argentina.

- I frykt for å hoppe etter egen programlederlegning har jeg gått i homoterapi og fått med meg Morten Hegseth. Men foreløpig er det vanskelig å jobbe med Morten. Ikke fordi han ikke er en fin fyr, men fordi han bor i Argentina og ser ekstremt svett ut i panna, så her må det jobbes fort når han er tilbake etter finalen på «Love Island», sier Bonde Tusvik.

Les også

Reagerer sterkt på toppløs-oppslag: – Er kjipt og vondt å bli fremstilt på en sånn måte

Les også

Coronaviruset: Viralt bilde advarer folk med skjegg

Les også

Sara Skorgan Teigen med hyllest til pappa: - Jeg mangler ord.

Kommentarer til denne saken