Gå til sidens hovedinnhold

Morten Hegseth ute av «Kompani Lauritzen»: - Jeg var helt ferdig

- Jeg følte meg helt ferdig med å døgne ute i pissregn og løpe etter Fenriken, sier Morten Hegseth til Nettavisen.

Det gikk ikke helt veien for VGTV-profilen Morten Hegseth (35) under kveldens episode av «Kompani Lauritzen».

Denne ukens utfordringer handlet om å holde hodet kaldt i svært pressede situasjoner, og etter å ha vært gjennom flere ulike konkurranser var det Morten Hegseth som lå nederst på poengscoren sammen med Ulrikke Brandstorp (25).

Det ble dermed de to som møttes til dimmekamp, og etter nok en utfordring som handlet om å beholde roen under press, var det Hegseth som måtte forlate militærleiren på Setnesmoen.

Les også: Dette tjener «Kompani Lauritzen»-profilene

- Da jeg skjønte at det var meg og Ulrikke som havnet i dimmekamp var jeg ganske sikker på at Ulrikke kom til å ta det. Vi hadde døgnet ute i regnet natta før, og jeg var helt ferdig, sier Hegseth til Nettavisen og forteller at han ikke bli skuffet over å måtte reise hjem rett før finalen.

Gikk opp for ham da han kom hjem

Hegseth var nemlig svært sliten og lei på det tidspunktet. Noe flere av deltakerne også var. Natta før hadde de nemlig sittet en hel natt på et jorde og holdt vakt over ulike bevegelser og lysglimt som dukket opp under nattetimene.

Det regnet, deltakerne hadde ikke spist - og flere utrykket at de følte seg ferdige med «Kompani Lauritzen».

- Det var selvfølgelig kjipt å måtte reise hjem. Men der og da følte jeg meg helt ferdig med å døgne ute i pissregn og løpe etter Fenriken, sier Hegseth men innrømmer at det ikke tok så lang tid før han savnet oppholdet igjen.

- Men da jeg kom hjem gikk det litt mer opp for meg. Jeg tenkte «farsken, jeg skulle gjerne vært med litt lenger», fortsetter han.

Lært mye om seg selv

Til tross for et intenst opphold på «Kompani Lauritzen» med både fysiske og psykiske påkjenninger, ville Hegseth aldri vært foruten opplevelsen.

- Jeg lærte så mye om meg selv i løpet av de ukene. Man lærer nye ting om seg selv, og jeg føler jeg har blitt forandret som person. Jeg er blitt sterkere mentalt blant annet, og har kanskje fått et litt annerledes perspektiv på ting, sier Hegseth.

Les også: Jakob Schøyen Andersen trygler for livet i «Kompani Lauritzen»-konkurranse: – Jeg trodde jeg skulle drukne

Også mer fysiske vaner tok Hegseth med seg hjem fra oppholdet.

- Jeg holdt på med brettekanter og sengestrekk da jeg kom hjem. Men de rutinene har forsvunnet nå, sier han.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler