Gå til sidens hovedinnhold

10 høsttrender for menn

Løse silhuetter, tekniske jakker og kordfløyel. Dette har du på deg i høst og vinter 2020.

En god nyhet er at flere av høsttrendene inkluderer udødelige klassikere.

Blant trendene som bemerket seg under moteukene for høst/vinter 2020, er oversized. Det gjelder særlig jakker og kåper. Høstens fargepalett med jordtoner og dempede farger har fortsatt trøkk, men det er én farge som utmerker seg: rødt.

Her er ti trender vi har tro på i høst.

Cardigan som jakke

Selv om det finnes mange versjoner av cardigan, har de alle til felles at de er en type jakke som du stort sett bruker over andre plagg. Denne sesongen skal den helst være noen størrelser større. Du finner flere cardigans hos Care of Carl.

cardigan

Oscar Jacobson - Altea - Zanone

Stripete skjorter

Skjorter med striper gir en sofistikert og skarp look. Det var særlig de med vertikale striper som preget catwalken under moteuka i Paris. Miks gjerne med enkle denimbukser eller dressbukser. Sjekk her.

Her får du tak i skjorten fra Brooks Brothers

Jo større, jo bedre

Sesongens kåper skal ha en oversized passform, som er suveren å bruke over en lett jakke. Vil du skille deg ut litt? Velg en sterk rødfarge eller et materiale som helskinn.

Her finner du flere frakker og jakker

Oscar Jacobson - Morris Heritage

Shearling

På catwalken i Milano ble det vist flere versjoner av denne 70-tallsjakken. Både korte varianter fra Louis Vuitton og Dior til lange varianter fra Lanvin og Hermés. Se flere jakker i shearling her.

Tony Backer - BOSS Casual

Praktiske jakker

Crew Midlayer Jacket fra Helly Hansen

Noen få stikkord er store lommer og tekniske stoff som beskytter mot vær og vind. Jakker fra Helly Hansen er et godt valg.

Ansiktsprint

Flere kjente designere har skapt overdeler med ansiktsprint denne sesongen. Deriblant fransk designer, Lanvin, med sine håndstrikkede elementer på strikkegensere.

Ih Nom Uh Nit - Lanvin

Kordfløyel

70-tallstrenden er tilbake for fullt, og det er fortsatt oversized som er stikkord. Gå for en jakke eller bukse i kordføyel for å følge høstens kuleste trend.

Oscar Jacobson - Lardini

Ruter

En klassiker alle menn bør ha i klesskapet er Kurt Cobain-inspirerte skjorter og jakker. Motehusene Gucci og Dsquared2 viste frem sine varianter på catwalken under moteukene. Fått med deg dette skjortesalget?

Jakke fra Morris

Crossbody

Skuldervesker har preget motebildet de siste årene. Nå skal de helst være sorte og militærinspirerte. Både Alexander McQueen og Dolce & Gabbana viste frem det praktiske tilbehøret i sine kolleksjoner. Sjekk flere vesker for herre her.

Rains - Sandqvist

Rødt

I høst skal du se rødt - gjerne fra topp til tå. Ellers kan du dempe den sterke fargen med andre nøytrale farger i antrekket. Her er høstens nyheter i fargen rød hos Care of Carl.

Canada Goose - Maison Kitsuné

Les også

Trendalarm: Ball-genseren er tilbake!

Les også

Gaver til henne: 50 gaver til kvinner

Les også

10 fine tøymunnbind

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua