En manns garderobe bør inneholde mange stilige og behagelige gensere. De kan kombineres på utallige måter, og passer både til et par flotte jeans og til et par klassiske chinos. En stilren genser fungerer like bra til sommer som til høst. Knyt den rundt halsen eller pakk den med deg på tur.

Gå gjerne for gensere som matcher din personlige stil! Det er også lov å komme deg utenfor komfortsonen og prøve noe nytt.

Her er våre 10 favoritter fra nyhetene:

BOSS

Pullover med rund hals i enkle snitt. Denne er strukturstrikket i myk bomull. Avslappet modell som er enkelt å style med andre plagg i garderoben. Du finner den i mange andre farger òg.

Her finner du den

Stenströms

Strikket zip-genser fra Stenströms. Genseren er produsert i et mykt og fint garn merinoull produsert av en italiensk garnprodusent.

Her finner du den

Polo Ralph Lauren

Flettestrikket genser fra Polo Ralph Lauren i 100 % bomull. En klassiker du kan eie i mange år. Kombiner gjerne med skjorte under.

Her finner du den

Gant

Vil du ha en tynnere genser som er myk mot huden og kan gå til både shorts og chinos? Denne har krage med knepping, og er i 100 % bomull.

Her finner du den

Polo Ralph Lauren

En mer avslappet og uformell genser i 100 % bomull. Bruk gjerne lag på lag.

Her finner du den

Polo Ralph Lauren

Myk genser i 100 % bomull som gir en maritim stil. Knyt gjerne rundt halsen om sommeren. Skal du kjøre båt, trenger du stilen som følger med.

Her finner du den

Tiger of Sweden

Genser til de ekstra kalde sommerdagene i 100 % merinoull. Den klør ikke mot huden, og er tynn nok til å brette sammen i sekken.

Her finner du den

Brooks Brothers

Strikket genser i Supima-bomull, ett av mange klassiske plagg i tidsriktige og oppdaterte modeller.

Her finner du den

Fred Perry

Sweatshirt fra Fred Perry som kombinerer sport og mote. Produert i myk bomull- og polyesterblanding.

Her finner du den

Samsøe Samsøe

Når været blir kaldere eller du trenger en avslappende stil - er det alltid deilig med en hettegenser ! Denne er i minimalistisk design laget i myk bomullskvalitet.

Her finner du den