Gå til sidens hovedinnhold

10 kule høstgensere

Du kan ha det komfortabelt og samtidig se presentabel ut.

En manns garderobe bør inneholde mange stilige og behagelige gensere. De kan kombineres på utallige måter, og passer både til et par flotte jeans og til et par klassiske chinos. En stilren genser fungerer like bra til jobb som til en bytur med venner. Du kan ha det komfortabelt og samtidig se presentabel ut.

Gå gjerne for gensere som matcher din personlige stil! Det er også lov å komme deg utenfor komfortsonen og prøve noe nytt.

Her er våre 10 favoritter fra høstnyhetene:

1. Polo Ralph Lauren Texture Half Zip Navy Heather

Strikket zip-genser fra Polo Ralph Lauren. Den er produsert i pimabomull, en vestindisk bomull av høy kvalitet. Prydet med den ikoniske polospilleren på brystet.

Du finner genseren her

2. FILIPPA K Strikket genser Cotton Merino Basic Sweater

Finstrikket genser fra kjente Filippa K i myk og komfortabel merinoull. Genseren har rund hals og rett nederkant. Den kan brukes alene, samt under en dressjakke. Den kommer i seks ulike farger.

Filippa K-genseren finner du her

3. Samsøe & Samsøe Flemming Superfine Merino Wool Crew Neck Dark Olive

En finstrikket genser i en ekstra tynn og lett merinoullkvalitet fra danske Samsøe & Samsøe. Et klassisk plagg som er like aktuelt uansett sesong eller årstid. Den finnes i seks forskjellige farger.

Sjekk ut genseren her

4. Drake's Lambswool Shawl Cardigan Ebony

Dette er en cardigan fra Drake som er laget eksklusivt for nettbutikken Care of Carl. Grovt strikket cardigan i kraftig lammeull med sjalkrage og knapper i skinn. Dette er definitivt en stilig og varm cardigan, perfekt til kjølige høstdager.

Se nærmere på cardiganen her

5. Thom Browne Pocket Loopback Sweatshirt Heather Grey

Dette er en nydlig sweatshirt fra Thom Browne, som oser italiens håndverk Varemerket er preget av New York-designerens karakteristiske og stilige detaljer som gir følelsen av både en sporty og velkledd stil.

Ser nærmere på genseren her

6. Samsøe Samsøe NINO T-N 10262 genser

Samsøe & Samsøes identitet bygger på en unik og gjenkjennelig skandinavisk design. Rå detaljer, frihet og enkelhet definerer denne strikkegenseren også. Laget av 65% ull, og 20% silke og med deilig krage som er i vinden igjen.

Se nærmere på genseren her

7. AMI Heart Logo Sweatshirt Heather Grey

En behagelig sweatshirt med rund hals, fra AMI, som er perfekt til hverdagsbruk. Klesmerket er kjent for sitt avslappede og enkle design, samt bruk av god kvalitetsbomull.

Se nærmere på genseren her

8. Tiger of Sweden Morchella genser

En stilren strikkegenser med glidelås foran av populære Tiger of Sweden. Den er laget av 55% gjenvunnet ull, 25% ull og 20% polyamid, og er perfekt til kjølige høstdager.

Du finner strikkegenseren her

9. GANT Strikket genser D1. Cotton Texture Crew

Strikket genser fra Gant i 100% bomull som er utmerket til hverdagsbruk. Fint mønster og brodert logo.

Du finner genseren her

10. Morris Merino Polo Shirt

Morris ble startet i 2003 og selges i dag i flere land. Designen er klassisk med tydelig britisk påvirkning. Denne genseren er både rå og preppy, og passer til deg som har en ung stil og liker trendy snitt. Genseren finnes i to farger.

Du finner den her

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin