Ofte har man ikke peiling på hva man skal ha på seg. Da er det lurt å starte med en basisgarderobe som gjør hverdagen enklere. Har du disse 10 plaggene i garderoben din?

Blazeren

Oversized blazere slår er et trygt valg. Den skal gjerne være i nøytrale farger som går til alt - sort, hvitt, beige, brunt eller kaki.

Se flere blazere her

NA-KD - Oumayma x NA-KD

Strikkegenseren

Den ene strikkegenseren du sverger til uansett årstid. For til tross for at det er sommer, kan norsk sommer også minne om høst av og til.

Se flere strikkegensere her

Selected Femme - Minus

Allround-vesken

Vesken du kan bruke på jobb, weekendtur, shopping og ellers i hverdagen. Denne veskemodellen har plass til dine viktigste eiendeler og litt til.

Se flere vesker her

Day ET - Stand Studio

Den rette buksen

Bukser med strikk rundt livet og med rett silhuett er årets største trend. Disse buksene passer de fleste kroppstyper og gir en sofistikert look.

Se flere vide bukser her

Samsøe Samsøe - H&M

Sko som går til alt

Du trenger sko du kan bare slenge på uansett antrekk. Alt er basert på din stil. Er du mer sporty, kan du gå for sneakers. Liker du det mer sofistikert, er boots i skinn det perfekte valget.

Se flere sko her

ATP Atelier - Steve Madden

Silkeskjerf

Som prikken over i-en er silkeskjerfet et fint tilbehør. Knyt det rundt vesken, i håret eller rundt halsen for å gi det ellers enkle antrekket litt dæsj med farge.

Se flere silkeskjerf her

Becksöndergaard - Ilse Jacobsen

Trenchcoat

Denne tidløse jakken gjør comeback år etter år i nye design og farger, men det er den i beige som er klassiker. En klassisk kåpe til høsten og kalde sommerdager.

Se flere trenchcoats her

Selected Femme - Frandsen

Den tidløse kjolen

Vi elsker kjoler uansett sesong. Skal du gå for en du kan bruke uansett årstid, er den lille sorte et godt valg. Kan brukes med og uten strømper, og til alt fra blazer til trenchcoat.

Se flere hverdagskjoler her

Selected Femme - Line of Oslo

Den hvite skjorten

En hvit skjorte du kan bruke under strikkegenseren eller alene over skjørt eller bukse. En klassiker, men den kommer i mange stiler. Velg din favoritt!

Se flere skjorter her

Untold Stories - One & Other

Plisséskjørt

Det klassiske plisséskjørtet har ofte behagelig elastisk i midjen, som i tillegg til å være komfortabelt, gjør at det passer til de fleste kroppsformer.

Se flere plisséskjørt her

NA-KD - NA-KD