Du trenger ikke å være en biker eller metalhead for å gå med skinnjakke. Velger du en i ekte skinn, er du sikret en jakke i mange år. Ekte sinn holder på varmen, tåler vann og er nærmest umulig å slite ut. Den aller største fordelen er dens allsidighet. Du kan bruke den til både dressbukse og jeans.

EMP er en nettbutikk som fører skinnjakker i ekte skinn. Rock deg gjennom høsten med en skinnjakke fra din favorittband eller en klassisk biker-jakke som aldri går av moten.

Her er 10 favoritter.

1. AC/DC

Er du klar for å rocke? Denne jakken er i 100 prosent skinn med legendarisk rock-logo på brystet, integrert hettejakke og en liten iøyenfallende logo på ryggen.

Her finner du den

2. Suicide Squad - Deadshot

Skinnjakke i motorsykkelstil, røde detaljer på innsiden og krage med trykk-knapp. Inspirert av Deadshot-figuren i DC Comics'filmunivers. Jakken er i 100 prosent ekte lammeskinn.

Her finner du den

3. Rock Rebel

Dette tyske merket fører rocka klær, og denne jakka er laget for deg liker rockestilen, kjører motorsykkel eller skal på rockekonsert. Materialet er i 100 prosent skinn.

Her finner du den

4. Ford - Make it My Mustang

En kul jakke fra ikoniske Ford, med spenne i nakken og 100 prosent lammeskinn.

Her finner du den

5. Slayer

Er du fan av det amerikanske heavy metal-bandet, er denne skinnjakka som en drøm. Hetten er avtagbar, materialet er i ekte skinn og Slayer-logoen på brystet og ryggen gir det lille ekstra.

Her finner du den

6. Motörhead

En skinnjakke i ekte skinn fra det britiske rock and roll-bandet Mötorhead. Hetten kan du ta av om ønskelig.

Her finner du den

7. Gipsy

Liker du det stilrent og kvalitetsrikt, er denne jakken perfekt. Gipsy er et tysk merke kjent for sine jakker med smakfull design og god kvalitet på læret.

Her finner du den

8. Classic Style

James Dean-jakken er ikonisk og er fortsatt trendy år etter år. Denne har klassisk form, ekte skinn, krage og glidelås - alt du trenger i en jakke.

Her finner du den

9. Iron Maiden

"Book of soul"-jakken er designet i stil med Iron Maidens nye album. Den har en enkel biker-stil og prydes av bandlogoen på brystet og et portrett av Eddie på ryggen.

Her finner du den

10. Rammstein

Enda en jakke til heavy metal-fans fra tyske bandet Rammstein. Jakken er i 100 prosent skinn, har sidelommer og glidelås.

Her finner du den

Se flere skinnjakker hos EMP her.