Det er noe spesielt med høsten. Etter hvert som bladene faller og gradvis skifter farge fra grønt til rødt og gult, blir mange i godt humør.

Det er også den perfekte tid å oppgradere høstgarderoben hjemmefra. Nettbutikkene florerer plutselig av mange fine jakker. Det er en haug av varianter der ute, men vi har gjort jobben enklere for deg.

En jakke er et av plaggene man legger mest merke til og som preger stilen din mest. I tillegg skal det selvfølgelig holde deg varm.

Her er 15 klassiske, stilige jakker du bør se etter.

Den lange boblejakken

Puffjakken er fortsatt tilbake, men nå skal den helst være lang i modellen. Style den med oversized skjerf, jeans, chunky boots og deilig strikkegenser.

Adidas

Lindex

Ellos

Regnjakken

Du kommer ikke unna høsten uten en regnjakke. Norske Swims er alltid en klassiker som du kan ha år etter år. Eller hva med å gå for en mer vågal farge i år? Gult er alltid kult.

Swims

Didriksons

Áhkká

Klassiske kåpen

En kåpe alle kvinner bør ha er den klassiske, lange kåpen. Gå for nøytrale farger som sort, grå eller beige. Denne er alltid en vinner.

Arket

& Other Stories

Filippa K

Trenchcoat

En annen udødelig klassiker er trenchcoaten. Den representerer tidløs eleganse og fungerer både til vår og høst. Den passer til alt og kommer både med dobbeltspenner og belte rundt livet.

Barbour

NA-KD

& Other Stories

Teddyjakken

En jakke som de siste sesongene har vist seg til å bli en favoritt blant kvinner, er teddyjakken. Den holder deg varm og komfortabel, og det myke materialet gjør at du ikke får lyst til å ta den av deg.

Monki

NA-KD

Vila