Sesongen for sandaler er er i gang! Vi har allerede skrevet om årets sommerkjoler, som du kan lese mer om her. Nå gjenstår det bare å matche sommerkjolene med årets sandaler.

En av de største trendene er såkalte slip-ins. Som navnet tilsier, er dette sandaler som ser ut som tøfler, men ofte i skinn og åpen bak, slik at man enkelt kan de av og på.

Slip-ins gir fornøyde føtter og har flere fordeler. De kan brukes til ulike anledninger som på stranden og på fest. Enkelte har tykke plattform, som er et godt valg når du ikke orker tynne hæler. Her er 12 ulike varianter:

Holzweiler

Det norske merket, Holzweiler, imponerer ikke bare når gjelder klær og tilbehør. Denne sandalen er i 100 prosent lammeskinn med yttersåle i gummi og borrelås.

Her finner du den

Castaner

Kanvas er et ekstremt slitesterkt stoff opprinnelig vevd av hampfibre. Denne trendy sandalen har nettopp bomull kanvas i sålene.

Her finner du den

ATP Atelier

Ønsker du sandaler til litt finere anledninger? Denne er laget i eksklusiv lammeskinn og med twistet design.

Her finner du den

Original Sin

Vi elsker chunky sandaler som gir noen ekstra centimeter. Denne fra Original Sin er i semsket skinn. Den myke innvendige sålen gjør sandalen til en drøm.

Her finner du den

Gabor

Dette tyske merket er ganske populært og produserer sko i høy kvalitet. Vi liker detaljene på denne sandalen, som er i 100 prosent semsket skinn.

Her finner du den

Fitflop

Merket FitFlop ser på sko med nye øyne - og leverer sko som er morsomme, dristige og funksjonelle. Denne blir fort vår go-to sandaler vi enkelt kan slenge på til de fleste antrekk. I 100 prosent skinn.

Her finner du den

Ellos Shoes

Ønsker du enkle, komfortable sandaler, er dette et godt valg. Med rem over foten og en justerbar rem over vristen.

Her finner du den

Ellos Shoes

Til stranden er denne fra Ellos helt perfekt. Sandaler i komfortabel fotseng og remmer i mykt, semsket skinn.

Her finner du den

Rugged Gear

Uansett om du er på vei til stranden, leter etter en festig hjemmesko, eller bare ønsker en komfortabel sandal i hverdagen, er denne perfekt for deg.

Her finner du den

Vagabond

Sandaler inspirert av 90-tallet er tilbake for fullt. Vagabond sin versjon har platåsåle og enkelt design.

Her finner du den

Duffy

En finere variant av den lille sorte er denne fra Duffy. Den har skinnimitasjon og dobbelt kryssede stropper med volanger.

Her finner du den

NA-KD

Disse flate skoene er mer pyntet, som er perfekt når vi vil kjøre en mer formell stil, men samtidig ha komfortable føtter.

Her finner du den

Her kan du handle sandaler:

Skomani

Miinto

Ellos

Nelly

Wakakuu

Høyer