Gå til sidens hovedinnhold

Årets vinterjakker for damer

Vinteren nærmer seg med stormskritt, og vi har funnet fram de beste og mest trendy vinterjakkene du kan pakke deg inn i.

Flere av oss har allerede kjent på vinterens vrede, og vi kan ikke si at vi gleder oss til fortsettelsen. Snart kommer sprengkulden til hele landet, skriver Nettavisen Nyheter. Det eneste vi kan gjøre er å investere i en varm og god jakke, og håpe at det hele er fort over. Noen av litt høyere kvalitet enn andre og dermed bedre investering.

Kåper

Den passer til alle anledninger og finnes i de fleste farger og mønstre. Med et klassisk- og tidløst uttrykk er det ikke mulig å gjøre feil. Uansett hva du foretrekker er du garantert å finne en favoritt.

Rosa fra ARKET - Mørk blå/rutet fra H&M - Oransje fra Tom Wood - Grå fra ARKET

Dunjakker

Med en dunjakke har du mulighet til å holde deg ekstra varm på de kaldeste dagene, og her kan du velge og vrake i alle prisklasser. Uansett om du foretrekker en praktisk eller klassisk dunjakke finnes det noe for deg der ute.

Gul fra Woolrich - Burgunder fra Twentyfour - Brun fra Bacon - Hvit fra H&M

Fuskepels

Også i år er fuskepels et trendy og godt valg, og det finnes både ensfargede og mer eksklusive i lekne print. Enten du liker korte, lange eller dyriske jakker har du mulighet til å finne modeller som faller i smak.

Brun/blå fra By Malina - Antelope fra By Malene Birger - Gul fra Jakke - Beige fra Ella&Il

Parkas

Er du glad i varme-, praktiske- og komfortable jakker trenger du ikke lete lenge. Det er med god grunn at denne har blitt så populær - og i tillegg ser den bra ut. Her er det verdt å investere litt mer slik at du kan bruke den sesong etter sesong. Om du synes jakken blir for klumpete, finnes det også modeller med smalere midje for å fremheve figuren.

Grønn fra Fleischer Couture - Sort fra Kari Traa - Rød fra Lempelius - Sort fra Svea

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen