*Nettavisen.*

De største vårtrendene for menn i 2020

Reklame
Street Style: January 13th - Milan Fashion Week Fall/Winter 2020/2021 MILAN, ITALY - JANUARY 13: Matthew Zorpas wears sunglasses, a brown leather fanny pack shoulder strapped Fendi bag, a green jacket, a brown shirt, shorts, outside Fendi, during Milan Fashion Week Menswear Fall/Winter 2020/2021, on January 13, 2020 in Milan, Italy.

Foto: Edward Berthelot/Getty Images

Her er 7 trender gutta skal gå med i vår.

15.04.20 18:00

Enten du vil oppdatere garderoben din eller finne inspirasjon, er det syv trender du bør sette på shoppinglisten din.

Trendene for vår og sommer 2020 preger av oversized, 70-talls og kul preppy, ifølge de største motehusene. Noen få stikkord er uformell og praktisk.

Du trenger ikke å være en moteløve og følge trender slavisk. Poenget er å bli inspirert, og heller velge ut ett eller flere plagg, som du implementerer i garderoben din.

Akkurat nå kjører Care of Carl et tidsbegrenset sesongtilbud på et utvalg av sortimentet. 20 prosent på blant annet Kenzo, Gant og Polo Ralph Lauren. Sjekk ut her.

Crossbody

Denne sesongen skal du bytte ut ryggsekken med vesken. Hvem sier at vesken bare er forbeholdt kvinner? Her har du plass til dine viktigste eiendeler. Du kan også justere stroppene til å bli kortere.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Crossbody fra Polo Ralph Lauren - Sneakers fra Gant - Skjorte fra Eton - Bukse fra Morris Heritage

Kubanske skjorter

For noen år tilbake var det hawaiiskjorten som preget catwalken. I 2020 er det kubansk inspirerte skjorter som gjelder. Med fargerike mønstre og korte ermer, er dette det perfekte plagget for å friske opp ethvert antrekk.

Fullfør stilen med et par chinos og kule sneakers. Motehus som Marni, Valentino og Fendi hadde alle innslag av såkalte "bowling"-skjorten på catwalken.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Polo Ralph Lauren - Morris - Polo Ralph Lauren

Rocka skinnjakker

I 2019 var det enkle skinnjakker uten detaljer som regjerte på catwalken. I år er det skinnjakker med skarpe skuldre og rocka detaljer som gjelder. Dette har både Philipp Plein og Versace vist oss i sine kolleksjoner for vår og sommer 2020.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Få tak i denne skinnjakken fra William Baxter her.

Se stort utvalg av skinnjakker hos Stayhard.

70-tallet

Vide bukser, retro sneakers og tynne skjorter kneppet opp til halsen a lá Saturday Night Fever. Det er noen få stikkord for å beskrive 70-talls trenden som regjerte på catwalken til Marni og Tod's.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Bukse fra Mac - Skinnjakke fra Jacob Cöhen - Skjorte fra Les Deux - Sko fra Aurlands - Solbriller fra Givenchy

Oversized blazer

Reis tilbake til 80-tallet med en oversized blazer. Velg én eller to størrelser større enn du vanligvis bruker og la det henge. Det skal se uformelt ut, som om du bare har slengt på din fars store blazer. Miks gjerne med en kul hettegenser, sneakers og jeans. Eller gjør som Paul Smith og Giorgio Armani og kombiner med en oversized dressbukse.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Bukse fra Jacob Cöhen - Dressjakke fra Tiger of Sweden - Hettegenser fra Les Deux - Sneakers fra Adidas

Denim på denim

Det var mye denim å se på catwalken under moteukene i både Paris og Milano. Da snakker vi denim fra topp til tå. Valentino hadde for eksempel stylet opp denimjakken med en denimskjorte, denimbukse og sneakers. Slik kan du kopiere stilen:

Klikk på bildet for å forstørre.  

Få tak i jakken fra William Baxter her.

Sneakers fra William Strouch.

Denimskjorte fra Replay.

Belte fra Saddler.

Rugby

Du finner ikke et mer britisk plagg enn rugbyskjorten. Skjorten ble først skapt i 1893 i England for å skille mellom ulike rugby lag i skolene. I dag brukes plagget på ulike måter, og passer fint til både den urbane og preppy stilen. Bruk skjorten under en oversized blazer og et par chinos.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Gant med striper - Gant i blå

Klikk på bildet for å forstørre.  

Her får du tak i rugbygenser fra Polo Ralph Lauren.

Se stor oversikt over rugbygensere her.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag