Gå til sidens hovedinnhold

Den perfekte, hvite t-skjorten

5 hvite t-skjorter som du kan eie i mange år.

Det mest undervurderte plagget er den hvite t-skjorten. Tenk på det - du kan bruke den både til avslappende og pyntet antrekk. Når du er i tvil på hva du skal ha på deg, passer en hvit t-skjorte til alt.

Den hvite t-skjorten ble først brukt som undertøy under første verdenskrig. Det var ikke før i 1913 at marinen startet å implementere den som et hverdagsplagg ut på sjøen.

Se stort utvalg av hvite t-skjorter her

Dog fikk den sitt gjennombrudd på 50-tallet. Da Marlon Brando brukte den ikoniske hvite t-skjorten i filmen Streetcar named desire og James Dean revolusjonerte den i A rebel without a cause. Etter hvert også på 80-tallet som i serien Miami Vice. I dag har den blitt et må ha-plagg i klesskapet.

Når et plagg er så allsidig, bør du eie noen i knallkvalitet som holder seg lenge. Å eie et par ekstra i tilfelle den ene ligger i skittentøyskurven, er også lurt. Her er noen hvite t-skjorter i god kvalitet.

Dsquared

2-pack med t-skjorter fra Dsquared2. Enkelt basisplagg med rund hals, produsert tynn bomullskvalitet med stretch.

Her finner du den

Polo Ralph Lauren

3-pk t-skjorter med rund hals, fra Polo Ralph Lauren. Et tidløst basisplagg, produsert i myk bomullskvalitet.

Her finner du den

Polo Ralph Lauren

T-shirt fra Polo Ralph Lauren. Varemerket har blitt et symbol på det autentiske via en kombinasjon av klassisk engelsk stil og den avslappede estetikken på den amerikanske østkysten.

Her finner du den

Panos Emporio

Hvit t-skjorte i bambus og organisk bomull.

Her finner du den

Samsøe Samsøe

T-shirt med rund hals fra danske Samsøe & Samsøe. Varemerket preges av skandinavisk stil som fokuserer på minimalistisk design og enkelhet i plagg som kan brukes både til hverdag og fest.

Her finner du den

Les også

Sommerens 10 kuleste pikéskjorter

Les også

Dette er Norges beste hotell 2021