Det siste året har de fleste plaggene i skapet måttet henge til pynt, siden det ikke har vært noen anledninger til å vise dem frem. Nå, derimot, begynner restriksjonene å lette, og man har endelig mulighet til å dra på sosiale sammenkomster og pynte seg litt.

Vi har laget en oversikt over kjolene som trender motebildet denne høsten. En kjole er det perfekte plagget til alle anledninger. Det kan være et eget plagg – perfekt når du er på farten, men likevel ønsker å opprettholde stilen, eller det kan styles med tilbehør, andre plagg eller sko for en mer gjennomtenkt look.

Gult er kult

Året som har gått har på mange måter vært mørkt og tung, og varme farger som gult er derfor veldig trendy nå som vi går bedre tider i møte. Denne kjolen er derfor midt i blinken, og kan pyntes til med smykker og sko, eller tones ned for en mer casual look, alt etter hvor den skal brukes.

Fås kjøpt her

Søt og fin sennepsgul kjole

Fås kjøpt her

Blomstermotiver og mønste

I tillegg til lyse og gledelig farger, ser vi også at nøytrale farger med blomsterdetaljer eller mønstre trender motebilde denne sesongen. Denne trenden har vært synlig i noen år allerede, men i år har den virkelig blitt heldominerende. Blomstermotiver er noe av det hotteste akkurat nå.

Sort kjole med blomstermønster

Fås kjøpt her

Sandfarget kjole med blomsterdetaljer

Fås kjøpt her

Søt kjole med ballongermer. Perfekt til alle festligheter

Fås kjøpt her

Nydelig grønn kjole med sorte detaljer

Fås kjøpt her

Offwhite kjole med søte blomsterdetaljer

Fås kjøpt her