Adidas avslører sin nye Human Race-kolleksjon i samarbeid med rapper, sanger, produsent og låtskriver Pharrell Williams (47). Kolleksjonen består hovedsakelig av fotballtrøyer for fem lag redesignet for hånd.

Her finner du hele kolleksjonen

Denne kolleksjonen er selve stoffet i menneskeheten. Et perfekt perfekt kreativt uttrykk. En trøye som gir liv til de kollektive minnene til disse fem klubbene. En uttalelse om hva fotballkultur er i dag. - Pharrell Williams

Blant annet har Arsenals ikoniske 1990-talls skjorte blitt modernisert med "lakkeffekt", mens United på sin side har blå og hvite effekter fra samme tid, men med et tie dye design.

Alle fotballtrøyene har håndmalte striper og logoer, med ordet "Humanrace" istedenfor navnet på sponsorer.

Arsenal, Real Madrid og Manchester United har alle planer om å trene i disse trøyene før kampene neste uke (fra og med denne helgen).

Hver trøye er komfortabel, hånddesignet, pustende, inspirert av noe unikt, og lagd av resirkulerte materialer.

Real Madrid

Denne henter inspirasjon fra Yohji Yamamotos dragedesign som symboliserer storhet, og gjenskapes for hånd for å skape en iøyenfallende stil.

Her finner du fotballtrøyen til Real Madrid

Her får du tak i shortsen

Juventus

Dette er en moderne nyskapning av de livlige rosa Juventus-fargene som representert av hip hop-superstjerner.

Med AEROREADY absorberer trøyen fuktighet, for å holde deg tørr gjennom de mest intense kampene.

Her finner du trøyen til Juventus

Her får du tak i shortsen

FC Bayern

Bayern München-trøyen fra 91-93 var den første i sitt slag, og et ikon i den første utstyrskolleksjonen fra adidas, med en ny design-æra. Nå er de redesignet for hånd, inspirert av kombinasjonen mellom sport, stil og kunst.

Her finner du trøyen til FC Bayern

Her får du tak i shortsen

Manchester United

Denne Human Race FC-kreasjonen er inspirert av den berømte Manchester United-trøyen fra 1990-92. Det lagdelte "M"-designet og kornete effekt kommer for å feire klubbånden, stilen og suksessen på tidlig 90-tallet.

Her finner du trøyen til Manchester United

Her får du tak i shortsen

Se hele kolleksjonen her!