Kjøp kolleksjonen her

Flere plagg er allerede utsolgt, vær kjapp!

Det er store forventninger knyttet til Hennes & Mauritzs store designslipp, og i år er intet unntak. Årets samarbeid, Giambattista Valli x H&M, ble sluppet i dag kl. 10.00. Kolleksjonen består av plagg til både kvinner og menn, samt accessories.

Se kolleksjonen her

Den italienske fashiondesigneren Giambattista Valli er født og oppvokst i Roma. Han hadde sitt første moteshow i Paris i 2005, etter at han flyttet dit for å oppfylle drømmen som designer. Han har også jobbet for både Fendi og Moncler, og har blitt kåret til årets designer av Elle Kina i 2013 og Marie Claire Spania i 2015.

Gå til kolleksjonen her

I motsetning til fjorårets lekne samarbeid er årets kolleksjon en hyllest til haute couture, og vi skal definitivt sikre oss et par skatter fra samarbeidet. Her finner vi både tyllkjoler, leopardprint, fuskepels og blonder. Men andre ord, noe for alle!

Gå til kolleksjonen her

Det blir garantert rift om plaggene i år også, og vi spår at denne røde tyllkjolen som Kendall Jenner har på seg kommer til å forsvinne raskt fra hyllene. Så her lønner det seg utvilsomt å være kjapp!

Kjøp kolleksjonen her

Herrene har også blitt velsignet med deilige plagg så nå er det store muligheter for å kle seg opp, eller kle han opp, i designerklær til en litt billigere penge.

Se herrekolleksjonen her

SE HELE KOLLEKSJONEN HER