*Nettavisen.*

Høstens hotteste trend for menn: Blazer og pologenser

Reklame
 

Foto: careofcarl.no

Blazer + Pologenser = Sant

15.10.19 16:16

Pologenseren er kanskje det mest flatterende plagget en mann kan ha. Hva er da plagget som passer best til pologenseren? Jo, en blazer.

Du har sikkert sett moteikoner som Drake og David Beckham kjøre stil med pologenser og blazer - kanskje ilag med et gullkjede eller to. Denne trenden ble også sett på catwalken til store motehus som Lanvin og Lemaire for høst-og vinter 2019.

Vi tar utgangsunkt i pologensere i nøytrale farger som kremhvit, sort og mørkeblå. Deretter kan du leke litt mer farge og mønster på blazeren. Vi velger å gå for ullblazere, bare fordi det er riktig sesong for det.

Her er tre tips til kombinasjonen av pologenser og ullblazer.

1. Brun pologenser med ruter

Brune nyanser er høstens flotteste fargepalett. Kombiner gjerne jordfarger med ruter. Gå for en sort jeans som kler alt.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Alle bør ha en sort pologenser i klesskapet. Denne fra Polo Ralph Lauren er i strikk og holder deg varm og fin. Bland ulike mønster og stoff med hverandre for en kul miks.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Pologenser fra Polo Ralph Lauren - Blazer fra Polo Ralph Lauren - Bukse fra Paul Smith - Sko fra Crockett & Jones - Sokker fra Polo Ralph Lauren

3. Hvit pologenser med grå

Den hvite pologenseren er veldig flott til et par mørke jeans og en grå blazer. Vi digger dette antrekket i kombinasjon med de brune skoene.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Genser fra Andersen-Andersen - Blazer fra Z Zegna - Bukse fra Nudie Jeans - Sko fra Heschung - Klokke fra Timex

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag