*Nettavisen.*

Kjolen alle kvinner bør ha i sommer

Reklame
 

Omslagskjolen har blitt brukt av mange sterke kvinner siden den ble introdusert i 1974. Skaff deg en du også.

17.06.20 11:04

«Føl deg som en kvinne – kle deg i kjole» er motedesigneren Diane Furstenbergs berømte sitat. Furstenberg lanserte sin ikoniske omslagskjole og revolusjonerte moten på 70-tallet med den såkalte wrapdress.

I dag er hennes glamorøse, bohemske design essensiell for moteriktige jenter verden over. Kjolen er åpen, hvor den ene delen skal foldes inn under den andre, før den knytes sammen. Klassikeren skal gi deg en fin passform på de riktige stedene.

Se stor oversikt over omslagskjoler hos NA-KD

En liten detalj gjør alt

Det er knytningen rundt livet som gjør kjoleformen mest flatterende. Du får en mer markert midje, du kan puste med magen, samtidig som knytningen gir løft til bysten. Perfekt for en lang middagsaften i sommer.

Omslagskjoler med blomstrede mønster er denne sesongens må-ha. Style den opp med hvite sneakers eller sandaler. Fullfør stilen med et par bohemske solbriller.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Klikk på bildet for å forstørre. omslags

Joelle - Inwear - Just Female - Just Female

Tips: Er du usikker på hvilke tilbehør du skal bruke og syns at mønster blir litt for mye? Bare hold deg til fargeplatten i kjolen din så er du trygg. Ellers kan du satse på en komplementærfarge.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Klikk på bildet for å forstørre.  

& Other Stories - FWSS - By Malene Birger - & Other Stories


Allsidig og moderne

Omslagskjolen er ikke lenger den lange og klassiske, men kommer også i kortermede og moderniserte varianter. I tillegg til at du kan bruke den med en moderne vri.

For eksempel over en bukse eller til freshe sneakers. Perfekt for en kveld ute, så vel som på kontoret. Det er bare å skifte til sexy, glamorøse sko og litt bling bling her og der, så er du klar for kveldens fester på 1 – 2 - 3.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Klikk på bildet for å forstørre. omslag

Camilla Pihl - By Timo - Just Female - Ganni

Tips: Har du mer former, bør du satse på en kjole med V-utringning, da du forlenger linjene på kroppen og styrer oppmerksomheten mot kløften.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag