Aller først er det viktig å kunne alle kleskodene i bryllup som du kan lese mer om her. Dersom invitasjonen sier pent eller sommerlig pent betyr det at dresskoden er uformell. Dog skal du pynte deg litt ekstra, det er jo tross alt bryllup!

En fin huskeregel er å velge materialer som lin og bomull dersom du ønsker det lunere - og duse farger. Her har vi funnet festlige klær som kjøler deg ned i sommervarmen.

Til ham:

Klær i lin fra topp til tå er alltid sjarmerende om sommeren. Hold det uformelt, lett og elegant.

Blazer fra Canali - Skjorte fra Stenströms - Bukse fra Tiger of Sweden - Solbriller fra Tom Browne - Sko fra Loake 1880

Linskjorte i dus farge kombinert med en lys bukse og hvite sneakers, er et godt valg. Et fint antrekk dersom du vil være komfortabel under sola, og vil droppe blazeren. Ønsker du prikken over i-en, kan du ta på deg en solhatt!

Skjorte fra J.Lindeberg - Bukse fra Studio Total

Du kan fortsatt ha på deg dress, men gjør det lunere og uformell. Ta på deg en hvit t-skjorte i bomull under blazeren, og et par kule sneakers.

Blazer fra Jack & Jones - Bukse fra Tailored Originals - Hvite t-skjorter fra Selected Homme - Sneakers fra Jim Rickey

Til henne:

Blomsterprint, luftige kjoler og duse farger slår aldri feil i bryllup. Jentene kan bære sommerkjoler, både knelang eller maxikjoler. Knelange kjoler skal helst stoppe litt under kneet - ikke over.

Kjole fra Chiara Forthi - Veske fra Nunoo - Sandaler fra Bianco - Øredobber fra Lily & Rose

Denne kjolen er innafor ettersom den dekker knærne. Pynt på litt ekstra smykker og tilbehør, slik som dette hårbåndet fra Ivory & Co.

Kjole fra Bubbleroom - Hårbånd fra Ivory & Co - Sko fra Bianco

Hold det minimalistisk med denne kjolen fra Nelly. Et par enkle hæler og øredobber gjør susen - ikke glem en liten veske til.

Kjole fra Nly Eve - Sko fra Nly - Øredobber fra Muli Collection

Her kan du handle flere kjoler:

Nelly

NA-KD

Bubbleroom