Det har aldri før vært mer populært med koseklær enn i 2020. Nettbutikkene opplever større interesse for inneklær, og vi spår at det blir en populær julegave i år.

Koseklær er også noe alle bør kjøpe til seg selv - i høy kvalitet som varer lenge. En avslappende kveld på sofaen er jo mye behageligere med riktig tøy!

Samtidig er viktig at man føler seg fresh. Den slitte t-skjorten med ketsjupflekker kan du bare glemme. Du fortjener å skjemme deg bort med mykt stoff som kasjmir eller ren bomull som føles deilig mot kroppen.

Her finner du Wakakuu Homewear

Hos svenske Wakakuu finner du egen luksuriøs homewear-kategori. Nettbutikken har et bredt sortiment av deilig kosetøy fra kvalitetsmerker som By Malene Birger, Ragdoll LA og Lisa Yang.

Her er noen bestselgere:

By Malene Birger pysj

Elegant pysjamas fra Malene Birger med en oversized stil.

Buksen har en diskret lomme på baksiden, og en elastisk midje. Du kan style settet med kjempedeilige tøfler fra Inuikii.

Her finner du buksen

Overdelen finner du her

Tøflene finner du her

Ekstrakos: Inspirerende bøker

Med mye innetid blir vi kreative og ønsker å ommøblere eller skape en lun stemning i hjemmet.

Disse bøkene utmerker seg som coffeetable-bøker og er fylt med inspirerende bilder og tekst som tar deg med til en annen verden.

Paris Chic

St. Tropez Soleil

Joggedress fra Ragdoll LA

Ragdoll er et merke som tilbyr uformelle plagg; t-skjorter, hettegensere og joggebukser.

Plaggene er av høy kvalitet og detaljene er inspirert av California og europeisk eleganse. Dette settet kan også kjøpes hver for seg.

Her finner du hettegenseren

Joggebuksen finner du her

Et par ordentlige tøfler i hjemmet er noe alle må ha. Disse fra Birkenstock er tidløse, med en overdel mykt skinn.

Birkenstock slippers finner du her

Joggedress i grå fra Ragdall LA

Et grått sett er et klassiker som aldri slår feil. Dette settet består av en deilig collegesenger og bukse i 65 % bomull.

Collegegenser Ragdoll LA - Joggebukse Ragdoll LA

Tøfler fra UGG

Morgenkåpe fra By Malene Birger

Å slenge på en kimono på morgenen, etter en dusj, eller på kvelden? Ja, det er en deilig følelse det.

Denne kimonoen fra By Malene Birger er lagd av 100 % viskose (miljøvennlig materiale). Har du ikke peiling på hva du skal kjøpe til mor eller din bedre halvdel, er det umulig å ikke like denne.

Her finner du den

Juicy Couture

Myk, luksuriøs joggedress fra ikoniske Juicy Couture, som er kjent for sine deilige kosedress i velour som alle "måtte" ha på 90-tallet.

I dag er de myke, glamorøse og ettertraktede treningsdraktene fortsatt en del av sortimentet. Wakakuu har også samme kosedress i mørkegrønn og sort.

Her finner du hettegenseren

Buksen finner du her

Kosedress i kasjmir fra Lisa Yang

Lisa Yang er et merke som fokuserer på å skape tidløse plagg i kasjmir. Klærne er feminine, samtidig som de har maskuline detaljer.

Hettegenseren finner du her

Buksen finner du her