*Nettavisen.*

Nå kan du også bli Pippi Langstrømpe

Reklame
 

Foto: Happy Socks

Gled deg selv eller andre med nye sokker fra Pippi Langstrømpe, samtidig som du støtter en god sak.

19.05.20 15:55

Den høyt elskede barnefiguren Pippi Langstrømpe har blitt en bevegelse. Hennes fryktløse ånd og gode humør har lenge vært et forbilde for generasjoner av barn.

Gøyale Happy Socks har nå kommet med en unik, morsom kolleksjon med Pippi Langstrømpe. En del av salgssummen blir donert til Pippi of Today, et intiativ av Astrid Lindgren Company i partnerskap med Redd Barna.

Pippi of Today hjelper millioner av jenter, som er blitt tvunget til å forlate hjemmet sitt i søken etter en lysere fremtid.

Her finner du Pippi-kampanjen

Det er fri frakt på ditt kjøp over 400 kroner. Kjøp her

Klikk på bildet for å forstørre.  

Klikk på bildet for å forstørre.  

Klikk på bildet for å forstørre. pippi

Noen andre Limited Edition-sokker fra Happy Socks:

Klikk på bildet for å forstørre. happy socks

Sjekk denne Beatles-kolleksjonen

Klikk på bildet for å forstørre. happy socks

Se hele Rolling Stones-kolleksjonen her

Klikk på bildet for å forstørre. happy socks

Her finner du Happy Socks x Sponge Bob

Klikk på bildet for å forstørre. Groom's and groomsman feet with funny colorful socks. The men in stripy socks. Bright, vintage, brown shoes. Fashion, style, beauty. Groom's and groomsman feet with funny colorful socks. The men in stripy socks. Bright, vintage, brown shoes. Fashion, style, beauty.

Foto: getty

Klarer du ikke helt å bestemme deg for hvilke fargerike sokker du skal gå for? Hvorfor ikke la Happy Socks gjøre jobben?

Nå kan du spare mer enn 30 prosent, hvis du kjøper en overraskelses-6-pk- fargerike sokker. Alle sokkene er håndplukket av en tilfeldig person i lunsjpausen sin med bind for øynene og pakket inn i en utrolig stilig tote bag.

Alt du trenger å gjøre er å klikke på riktig størrelse ( 36-40 og 41-46).

Klikk her.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag