Når vi snakker om basisgarderoben refererer vi til plagg, sko og accessories som er klassiske, tidløse og som er enkle å mikse og matche med resten av garderoben.

Kjøp kvalitet når det kommer til basisplagg, og du ender opp med å kjøpe mindre. Nøkkelen er å gå for plagg i nøytrale farger.

Disse plaggene vil du alltid ha behov for og forhåpentligvis aldri gå lei av. Du kan style de sammen uten at det blir feil.

Cardigan

En cardigan har du alltid bruk for. Sleng på over den hvite t-skjorten, eller bruk en skjorte under. Det smarte er å gå for en i sort, slik som denne fra Samsøe & Samsøe. Dropp de klassiske knappene og gå for glidelås - det er mye mer praktisk og moderne.

Her finner du den

Denim

De fleste av oss vet - denimbuksen kan styles til så mye og den sliter seg omtrent aldri ut. Velger du jeans fra Levi's, kan du ha en favoritt i mange år. Kjent som verdens første jeans og i 100 prosent bomull.

Her finner du den

Pologenser

En genser som både holder deg varm og kan gå til det meste. Pologenseren fra Samsøe og Samsøe er komfortabel i tynn og lett merinoullkvalitet. Match gjerne med jeans og frakk for en elegant stil.

Her finner du den

Hvit t-skjorte

Er det noe absolutt må ha i garderoben, er det hvite t-skjorter. Den kan du bruke til hjemmekontoret, under strikkegenseren, blazeren og cardiganen. Denne fra BOSS kommer i 3-pack og produsert i myk bomull. Er det noe vi hater, er det å bytte ut slitte t-skjorter. Med t-skjorter fra BOSS kan du ha de i mange år.

Her finner du pakken

Blå skjorte

En enkel skjorte til å bruke under cardigan, blazer eller alene. Passer like fint til jeans som til chinos. Polo Ralph Lauren er kjente for enkle snitt og passform, og du kommer langt med denne skjorten i pikéstoff.

Her finner du den

Parkas

Om vinteren bør du eie en skikkelig vinterjakke stappet med materialer som holder deg varm. Samtidig er det en stor pluss om jakken er stilren. Parkasen fra UBR er fôret og stoppet med dun og fjær. Den er full beskyttet mot vær og vind, også under ekstreme forhold.

Her finner du den

V-genser

En genser som både er praktisk og klassisk, er v-genseren. Med v-hals kan du ha skjorte under, slik som den blå skjorten. Den passer også under blazeren. Genseren fra Strenströms er produsert i mykt og fint garn av merinoull - et godt valg du blir fornøyd med.

Her finner du den

Frakk

Bortsett fra den tykke vinterjakken, bør alle menn eie en frakk. Det gir en mer klassisk stil, samtidig som du kan style den med alt uten å miste den elegante stilen. URB sin mørkeblå frakk passer perfekt til våren.

Her finner du den

Grå hettegenser

En hettegenser kan du bruke til så mangt. Under en blazer, over en denimbukse eller bare hjemme til en joggebukse. Denne fra Sunspel er i kvalitetsstoff som gjør at den ikke nupper.

Her finner du den

Chinos

I tillegg til denimbuksen er chinos en god nummer to. Du kan bruke den uansett årstid og alle overdeler passer fint til den. Polo Ralph Laurens klassiske chinos er produsert i bomullstwitch med stretch, som gjør den superbehagelig.

Her finner du den

Chelsea Boots

Denne skomodellen har en passform og stil som kler alle. Du kan bruke de både vår og høst, og style med både jeans og chinos. R.M. William er håndlagde sko fra Australia, produsert i kalveskinn. Kvalitetssko som varer lenge.

Her finner du den

Kasjmirskjerf

Et skjerf kan brukes i flere årstider - vår, vinter og høst. Dette skjerfet kommer i en nøytral farge, i tillegg til at det er strikket i deilig kasjmir. Det er flere måter å knyte et skjef på. Det kan du lese mer om her.

Her får du tak i det

Solbriller fra Gucci

Som prikken over i-en er et par solbriller alltid lurt å ha tilgjengelig. Sola kan jo plutselig skinne. Denne fra Gucci kommer i en klassisk form, men med ikoniske Guccis farger på brillestengene. Det lille ekstra i tilbehøret er alltid fint til basisplagg.

Her finner du den

Lue fra Piacenza

Klassisk lue fra det italienske familiefirmaet Piacenza, som verdsetter miljøet like mye som innovasjon, kvalitet og eleganse. Laget i merinoull av høy kvalitet.

Her finner du den

Sneakers fra Adidas

Et par sneakers som kan brukes både til løping og fritid, er dette paret fra Adidas. En klassiker fra 70-tallet du bør sikre deg til vår og sommer.

Her finner du den