*Nettavisen.*

Shorts til herre: det ultimate plagget for sommeren

Reklame
Modern man using cellphone while sitting on the grass with old bicycle. Modern man using cellphone while sitting on the grass with old bicycle.

Foto: Getty Images

Her finner du shorts til både hverdags og fest.

Sommeren krever shorts for menn. Trenger du nye shorts til hagefesten, til en avslappende dag på vei til stranden, eller til kontoret? Sjekk ut listen vår her.

Se stort utvalg av shorts hos Miinto

Chinoshorts

Chinos er en populær buksetrend på grunn av den komfortable stilen og passformen. Disse kommer også i shorts, og kan matches med en enkel t-skjorte på en varm sommerdag eller en skjorte til fest.

Klikk på bildet for å forstørre. chinos

Fra venstre: Polo Ralph Lauren - Lyle & Scott - Brooks Brothers - J.Lindeberg - Polo Ralph Lauren - J.Lindeberg

Cargoshorts

Cargoshorts er faktisk et av de mest søkte søkeordene når det gjelder shorts for herre. Kanskje ikke så rart. De er superkomfortable, har en sporty look og er ganske praktiske med sine sidelommer. I tillegg er de slitesterke og passer til de fleste aktiviteter om sommeren.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Fra venstre: Lyle & Scott - William Baxter - William Baxter

Sporty shorts

Solrike sommerdager kommer også med daffe, avslappende dager. Da er et par sporty shorts en must. For å fullføre den avslappende stilen, kan du kombinere den med en enkel t-skjorte, hettegenser og sneakers.

Hos Care of Carl kan du se stort utvalg av såkalte "Drawstringsshorts"

Klikk på bildet for å forstørre.  

Fra venstre: BOSS - Polo Ralph Lauren - Sunspel

Denimshorts

Alle menn bør ha et par denimshorts i klesskapet. Det er det perfekte plagget å bruke når man står der og lurer på hva man skal ha på seg. Miks gjerne med en lyn linenskjorte i sommer.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Fra venstre: Selected Homme - Replay - Levi's - Replay - Replay - Replay - Gant - Jacob Cohen

Mønstret shorts

Gjør sommeren enda morsommere med et par unike shorts. Det er fullt lov å gå for fargerike mønstre og logoer. Denne sesongen er det særlig Hawaii-inspirerte print som gjelder. Er du en av de som liker det stilrent, bør du gå for striper.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Fra venstre: Polo Ralph Lauren - Morris - Selected Homme

Linshorts

En klassiker i sommer er shorts i lin. Disse kommer i klassiske farger som gjør det enkelt for deg å mikse og matche med ulike overdeler.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Fra venstre: NN07 - Orlebar Brown - NN07

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag