Gå til sidens hovedinnhold

Sjeldent salg hos Care of Carl: 10 merkekupp du gjør nå

Nettbutikken har endelig startet sitt årlige supersalg. Nå får du 30 prosent rabatt på en stor mengde merkeklær for menn.

Care of Carl er kjent for sitt store utvalg av moteklær for menn. Nettbutikken har et mye større sortiment av kvalitetsmerker som Polo Ralph Lauren, Gant, Arc'Teryx og Moncler enn man finner i andre motebutikker.

I tillegg får du tak i eksklusive merker fra Italia, USA og andre land som kun Care of Carl fører i Norden. Den populære nettbutikken har salg kun én til to ganger i året, så dette er en stor happening for motebevisste norske menn.

Se hele salget her

Hos Care of Carl er det fri frakt, fri retur og 1-4 dagers levering. Det er åpent kjøp på både ordinære varer og salgsvarer.

Her er ti populære plagg du får til 30 prosent nå:

Piké fra Polo Ralph Lauren

Populær piké hos Care of Carl nå, med god grunn. En klassiker i grovstrikket bomull og linblanding. Perfekte pikéen til å bruke over shorts, chinos og jeans.

Her finner du den

T-skjorte fra Polo Ralph Lauren

Klassisk t-skjorte i luftig bomullskvalitet, og sydd med figurnær passform. Kan brukes både hjemme og på vei til stranden.

Her finner du den

Sneakers fra Diemme

Kule sneakers i nappaskinn, håndlagd i en familiedreven bedrift nord-øst i Italia.

Her finner du den

Genser fra Polo Ralph Lauren

Den ikoniske bjørnen "alle" vil ha har nesten blitt som et samlerobjekt. Denne langermet t-skjorten er i tynn, deilig bomullskvalitet - style med båtsko, chinos og denimjakke.

Her finner du den

Vest fra Parajumpers

Høsten er ikke her helt enda, men det kan være lurt å gjøre innkjøp på klær til høsten allerede nå. Denne vesten er en bestselger på salget til Care of Carl. Vest kan du gjerne bruke på de kalde sommerdagene og!

Her finner du den

Bilsko fra Gant

Klassisk bilsko med snøring og overside av mokka. Fôr og innersålen er i skinn. Hvorfor heter den bilsko, mon tro? Årsaken til hvorfor skoen har fått sitt navn er at den med sine typiske gummiknotter og sin myke form er konstruert slik at den passer godt til bilkjøring.

Her finner du den

Skjorte fra Brooks Brothers

Kvalitetsskjorte med design fra amerikanske Brooks Brothers i Manhattan, New York. Det som gjør denne skjorten unik er at den er produsert i kvalitetssertifisert pimabomull (vestindisk bomull).

Her finner du den

Svømmeshorts fra Calvin Klein

Badeshorts i hurtigtørkende stoff med strikk rundt midjen. Velg mellom to farger.

Her finner du den

Jakke fra Levi's

Jakke i denim med normal passform. Faktisk er denne en etterfølger av originalmodellen "The trucker jacket", som ble skapt på 60-tallet.

Her finner du den

Se hele salget til Care of Carl her

Les også

Sommerskoene alle menn bør eie

Les også

Dette betyr kleskodene i bryllupsinvitasjonen

Les også

Stor oversikt: Årets sommersalg 2021