*Nettavisen.*

Solbrilletrender for vår og sommer 2020

Reklame
This view is everything Cropped shot of an affectionate couple taking in the sights while enjoying a road trip

Foto: gettyimages

Vi har samlet 5 hotte solbrilletrender for både ham og henne.

09.04.20 09:59

I tillegg til de klassiske variantene som pilotbriller, er det flere trendy solbriller denne sesongen. Fra store innfatninger i godterifarger til små solbriller i sort. Uansett hvilken solbrille du går for, er det viktig å velge etter din ansiktform.

Misterspex gir deg 17% rabatt på alt med koden SUNSHINE.

Har du for eksempel firkantet ansikt, kler du best runde kanter. De med triangel-eller hjerteformet ansikt kler best pilotbriller. Runt ansikt? Da bør du gå for firkantetede former, slik som en wayfarer. Samtidig er det lurt å vurdere om dette er noe du kan bruke i mange år fremover.

Milrab har stort salg på sporty solbriller. Klikk her.

Ikke bare beskytter de mot sterke solstråler. De er også det ultimate tilbehøret, og frisker opp et hvilket som helst antrekk. Her er fem solbrillertrender:

Metallisk og rund

Runde briller er en av de sterkeste trendene på brillemarkedet de siste par årene. Den karakteristiske formen er mest egnet til personer med kantet, oval eller lang ansiktsform. Brillenes retropreg er et perfekt tilskudd til et enkelt antrekk.

Kjøp her.


3. Snob Milano (satt ned 77% - unisex)

Klikk på bildet for å forstørre.  

Kantløse

Nå er det glassene som skal være i fokus, og innfatningen skal være gjennomsiktig eller ikke der i det hele tatt. Designet er fritt og uformelt. Denne sesongen kommer de firkantet form, som passer best til de med rundt ansikt.

Klikk på bildet for å forstørre. solbriller

Klikk på bildet for å forstørre. rayban

Klikk på bildet for å forstørre.  

Spennende fasong

Disse er verken runde eller firkantet. De har geometriske fasonger med skarpe og sekskantede kanter. Passer de fleste ansiktformer - enten det er rundt eller firkantet.

1. Ray Ban (unisex)

Klikk på bildet for å forstørre.  

Kjøp her.

Firkantet og søtt

Jackie-O inspirerte briller fra 60-tallet er trenden for damene i år. De skal gjerne være i duse farger som rosa og noe blomstermønstret.

1. Gucci (dame)


Slanke

Tenk Matrix. Sorte, enkle, smale briller er tilbake igjen. Ja, disse er klassiske, men de største motehusene har sine varianter med sine logo synlig på sidene.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Kjøp her.

Se flere solbriller hos Misterspex og få 17% på alt!

Sjekk også salget på alle Oakley-briller her

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag