Med sommeren kommer sommerfester, parkliv, late dager på stranda og andre spennende aktiviteter. Da gjelder det å gjøre føttene klare til alle anledninger.

Enten du har planer om å bestige en fjelltopp eller pynte deg til grillfesten. Vi har funnet 16 flotte sommersko som du bør ha i skosamlingen din.

Slip-ins: Nly Shoes

En av de største trendene er såkalte slip-ins. Som navnet tilsier, er dette sandaler som ser ut som tøfler, men ofte i skinn og åpen bak, slik at man enkelt kan de av og på.

Denne fra Nelly er i imitert, semsket skinn og litt tykk såle. Perfekte paret til hverdags.

Her finner du den

Wedges: Selected Femme

Det er ingenting annet som skriker sommer, enn sko med semsket skinn og flettet platå. En skomodell som aldri går av moten og blir fort en favoritt til sommerkjolen.

Her finner du den

Espadrilles: Castaner

Liker du den minimalistiske stilen, ønsker sommersko som ikke er sneakers, men samtidig har lukket tå? Da er espadrilles helt perfekt.

Her finner du den

Hvite sneakers: Rugged Gear

Gå for de tidløse klassikerne, som aldri går av moten! Hvite sneakers er perfekt valg til sommerkjoler, skjørt og shorts.

Her finner du den

Sjekk ut flere bestselgere hos Skomani

Birkenstock: Birkenstock Arizona

Populære sandaler fra Birkenstock som raskt blir utsolgt. De har blitt en must have i skosamlingen, fordi de passer til alt fra jeans til kjoler. Godt valg til stranden er de óg.

Her finner du den

Her finner du flere Birkenstocks

Den lille sorte: Agnes Cecilia

Vi trenger et par hæler til de finere anledningene, som for eksempel bryllup, sommerfester og middag hos svigers. Denne sandaletten er i semsket skinn - en festfin sandalett for enhver anledning.

Her finner du den

Retro: Adidas ZX

Sneakers som tar oss tilbake i tid er et må-ha. Hos Adidas finner du en rekke modeller, men vi falt pladalsk for denne i burguner.

Her finner du den

Se flere sko fra Adidas her

Loafers: Vagabond

Vil du unnvike vonde føtter, er loafer et godt valg som pensko. Den kan styles både formelt og uformelt. Style gjerne med et par fine sokker til.

Her finner du den

Unike sneakers: Nike Daybreak

Har du de klassiske hvite sneakersene på plass, er et par unike sneakers et godt nummer to. Nike Daybreak har unike detaljer som blomster bak på skoen og den lyseblå fargen som er perfekt til sommer.

Her finner du den

Sjekk ut flere sko fra Nike her

Sandaler med borrelås: Teva

Borrelås-sandaler har vært kjempepopulært de siste årene. Det var først merket Teva som tok helt av for et par år siden. Disse er fortsatt klassiske, tåler vann og superenkle å traske rundt med.

Her finner du den

Her finner du sandaler fra Teva

Ballerinasko: NA-KD

Enkle ballerinasko som passer til alt? Ja, takk! Denne har en lett, spiss tå og en rynket søm. Bruk ballerina til alt fra jeans, kjoler, skjørt og shorts. Den gir en minimalistisk look og er snill mot føttene dine.

Her finner du den

Tursko: Alfa x Cecilie Skog

Med sommeren kommer det mange turer skogsturer og fjellturer. Turskoene designet av Alfa i samarbeid med Cecilie Skog tåler all slags vær, er pustende og vanntette. Med disse er du klar for sommerens eventyr.

Her finner du den

Flip Flops: Envelopex1976 X Sleepers

Man trenger noen tidløse flip flops til stranda eller til hverdags. Vår favoritt er denne fra norske Envelope. Tapered er merkets signaturdesign med den karakteristiske firkantede formen.

Her finner du den

Se flere sandaler hos Høyer

Sløyfesko: Original Sin

Sko med sløyfer på er fortsatt trendy, og særlig slip-ins-modellen. Denne fra Original Sin er i mykt, semsket skinn med knytedetaljer og støtedempende, naturlig såle. Som en drøm for føttene.

Her finner du den

Se flere sandaler hos Miinto

Sporty sandaler: Timberland

Hold deg sporty på mest mulig komfortabel måte. Disse sandalene fra Timberland har overdel i skinn som passer både til hverdags og fest. I tillegg har den en EVA-midtsåle og Ortholite-fotseng som sørger for superkomfort.

Her finner du den

Se flere sporty sandaler hos Get Inspired

Unike sandaler: Arizona Love

Sandalene fra merket Arizona Love er et av de hotteste merkene på markedet nå. Kjent for å ha unikt design på sine detaljer, men i komfortable borrelås-stil. Denne er håndlaget, og øverste delen er laget av resirkulerte plastflasker.

Her finner du den

Se flere sandaler fra Arizona Love her