Med ny årstid er det god unnskyldning for å gjøre innkjøp på nye sko. Nå trenger man sko til flere anledninger; hagefesten, stranden, hverdags og bryllup. Under finner du 6 ulike skomodeller til alle anledninger.

1. Skinnsandaler: Birkenstock

Flip flops er fint å ha på stranden, men de gjør deg ikke moteriktig. Skal du få noen ekstra poeng i badeshorts, kan vi anbefale skinnsandaler fra Birkenstock. De er superenkle, og har et enkelt design som passer til alt. Disse kan du selvsagt også bruke til hverdags.

Se også Birkenstock hos Miinto

Her finner du den

2. Stoffsko: Superga

Et par hvite stoffsko gjør hverdagsgarderoben til en lek. Enten du skal ha på deg shorts, chinos eller jeans, kan disse slenges på og du får automatisk en sofistikert sommerstil. Italienske Superga har overside i kanvas og en høyere såle som er behagelige på føttene.

Sjekk flere sko fra Superga hos Care of Carl

Her finner du den

3. Løpesko: Nike Air Zoom

Det er umulig å ikke nevne løpesko som en must have. Den er ikke bare forbeholdt til løping, men er perfekte til hverdagens sysler. Nike Air Zoom sørger for fjærlette steg med pustende netting i overdelen og en bredere passform i tærne.

Her finner du den

Hos Antonsport finner du årets løpesko

4. Loafer: Tiger of Sweden

Du kommer mest sannsynlig til å bli invitert på middagsfest eller et bryllup i sommer. Da er det lurt å ha et par fine sko klart. Tiger of Sweden Season Loafer er sko av høy kvalitet. Bruk den til en fin dressbukse, linskjorte og blazer.

Tiger of Sweden

Flere loafers finner du her

5. Seilersko: Sperry

Klassiske seilersko til dine uformelle dager på båten eller bare på en sommermiddag i hagen er et godt valg. Amerikanske Sperry har vært proffe på nettopp seilersko helt siden 1953, med inspirasjon fra den amerikanske østkysten.

Her finner du den

Se stort utvalg av seilersko her

6. Slip-ons: Jean Paul

Bare se for deg at du skal kjappe deg ut til parken og ikke ønsker å vise frem dine ustelte tær. Med slip-ons trenger du bare gli inn føttene uten å stresse med skolisser.

Denne klassiske varianten fra Jean Paul er lett, luftig og har fulldempet yttersåle.

Her finner du den

Her finner du flere slip-ons

Les også: Topp 10 sneakers til herre