*Nettavisen.*

Trendtips: 4 antrekk til våren

Reklame
Street Style: February 20th - Milan Fashion Week Fall/Winter 2020-2021 MILAN, ITALY - FEBRUARY 20: Linda Tol is seen wearing trench brown button shirt, shorts outside Max Mara during Milan Fashion Week Fall/Winter 2020-2021 on February 20, 2020 in Milan, Italy.

Foto: Christian Vierig/Getty Images

Frisk opp garderoben med oversized blazer, jordtoner, skinn og athleisure.

26.02.20 14:43

Med våren kommer lysere tider og vi kler oss deretter. Den glade årstiden gir oss en muligheten til å fornye garderoben med nye skatter. Vi har latt oss inspirere av vårens trender og satt sammen fire ulike antrekk.

Dresser og oversized blazere

Oversized dressbukse og blazer har raskt blitt noe "alle" må ha de siste årene. Også denne sesongen skal det se ut som du har slengt på kjærestens dress. Dog er det en ny trend du bør bemerke deg; nå skal du markere midjen med et belte. Vi ser også at den store dressjakken kan brukes som kjole (hvis den er lang nok).

Klikk på bildet for å forstørre.  


Beige, brun og kremfarger

Hvem sier at jordtoner kun er for høsten? Denne våren kan du mikse sammen ulike jordfarger og teksturer sammen for en spennende look. Fullfør stilen med ett tilbehør i slangemønster.

beige

Cardigan fra Second Female - Veske fra Cala Jade - Bukse fra Samsøe Samsøe - Overdel fra Vero Moda - Sko fra Enzo Poli


Skinn på skinn

Skinnstoff er spennende å mikse sammen, og i vår kommer det i alt fra kjoler, skjorter og shorts. Tenk skinn fra topp til tå, men sett sammen et antrekk i ulike farger for en mer leken stil.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Topp fra Camilla Pihl - Veske fra Marc Jacobs - Jakke fra Iben - Solbriller fra Fendi - Bukse fra Stand Studio


Athleisure

Den sporty looken går aldri av moten, og det er særlig sneakers som troner motebildet. Chunky "bestefar"-sko gjelder fortsatt, og gjerne i flere fargekombinasjoner. Ellers er hvite sneakers alltid en klassiker.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Jeans fra IBEN - Sneakers fra Cole Haan - Genser fra Gant - Jakke fra HAN København - Øredobber fra Orelia - Veske fra Prada

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag