*Nettavisen.*

Vårens fineste jakker

Reklame
Street Style: February 21st - Milan Fashion Week Fall/Winter 2020-2021 MILAN, ITALY - FEBRUARY 21: Xenia Adonts is seen before Tods during Milan Fashion Week Fall/Winter 2020-2021 on February 21, 2020 in Milan, Italy.

Milan Fashion Week Foto: Jeremy Moeller/Getty Images

5 jakketrender som vil dominere denne våren.

06.03.20 14:22

Det er ingen tvil om at vår er en spennende årstid. Endelig spirer blomstene, gresset kommer frem og vi tilbringer mer tid utendørs. Når nye sneakers er på plass, er vårjakken det neste vi skal kjøpe.

I vår er det fem jakketrender du bør bemerke deg. Glem blomsterprint - nå er det fokus på spreke farger, rette silhuetter og mye skinn.

Gøy med skinn

De fleste har en sort, klassisk skinnjakke i klesskapet. Det er bare å gjemme den bort, og heller gå for en jakke i en annen farge eller silhuett. Lang, kort eller oversized - du velger.

Klikk på bildet for å forstørre.  

&Other Stories - Gestuz - Only

Oversized blazer

Tenk at blazeren din skal være minst én størrelse større enn vanlig. I de varme vårdagene, er dette den perfekte vårjakken. Bruk gjerne et midjebelte over blazeren for en personlig tvist.

Klikk på bildet for å forstørre.  

H&M - ARKET - Filippa K

Sporty og avslappet

Ved siden av skinnjakken og trenchcoaten, er den sporty varianten også en må-ha. Gå for en tidløs denimjakke (gjerne litt oversized) eller en skjortejakke med store lommer.

Trenchcoat med en tvist

Selv om den ikoniske trenchcoaten fortsatt er med i motebildet, kommer det mange andre innslag denne våren. Velg mellom ulike silhuetter, stoffmaterialer og mønstre. Trenchcoat i skinn kommer du garantert til å se overalt - alt fra sort til knæsje farger.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Saint Tropez - ARKET - Munthe

Jordtoner

Beige og brun er ikke bare forbeholdt høsten. Det er noe rolig og sofistikert med jordtoner. Miks sammen ulike nyanser for en mer spennende stil.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Meotine - Arnie Says - Anine Bing

Se oversikt over vårjakker hos Miinto.


Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag