De fleste av oss får lyst på nye sko etter en lang vinter. Vi skal i hvert fall innta den tørre asfalten med komfortable og kule sneakers.

Vil du ha noen slitesterke sko som samtidig er fine og allsidige, har vi gjort jobben for deg. Dette er skoene du bør gå for.

Lofoten Terrain Coal Black

Lofoten er laget av en blanding av organisk hamp, bomull og resirkulert polyester. I tillegg har skoen en vannavstøtende membran og en grov såle. Skoen passer til både byvandring og friluftsliv.

Her ser du skoen. Den eksklusive rabattkoden SOMMER2021 gir 30 % avslag på hele nettbutikken til Kastel sko i et begrenset tidsrom fra 19. april til 25. april 2021.

Koden legges inn i handlekurven ved utsjekk.

Sokkesko: Timberland Solar Wave

Sokkesko kan du enkelt ta av og på, i tillegg at den føles fantastisk på foten. Om du trodde at Timberland kun er gode på vintersko, må du tro om igjen. Timberland Solar Wave er i syntetisk materiale og gir ekstra komfort og stabilitet.

Her finner du den

Se flere sokkesko hos Adidas

Hvite sneakers: Gant Nicewill

Hvite sneakers er fortsatt en klassiker. Gant Nicewill har trendy design med kraftig slitesåle i gummi for ekstra komfort og demping.

Her finner du den

Sjekk flere hvite sneakers her

Ekstra lang levetid: Diemme

Diemmes første sneakermodell, som ellers er kjent for sine kvalitetsrike vintersko. Denne er en klassiker, produsert i myk mokkakvalitet med snøring.

Sålen og skotungen er vattert med vegetabilsk latex for å forhindre at vann skal trenge inn ved skosnøringen.

Her finner du den

Retro: Adidas ZX 500

Den originale ZX ble lansert i 1984, men dette paret er like stilig som alltid. Overdelen er i skinn og yttersåken i gummi. Det perfekte valget for deg som allerede har noe stilrent i skapet.

Her finner du den

Du finner flere retro sneakers hos Adidas

Luksus: Moncler

Vil du ha et skopar du kan eie i mange år, som oser av luksus? Denne skoen er fra det verdenskjente, franske merket Moncler. Stilrent design med de ikoniske stripene på siden.

Her finner du den

Hos Care of Carl er det flere kvalitetsrike sneakers

Trendy igjen: Converse All Star

Skomerket Converse er tilbake igjen for fullt, skal vi tro trendene for 2021. Vi kan ikke unngå å nevne Converse.

Skoene passer alle aldre og gir en følelse av nostalgi. Denne modellen er i det klassiske stoffmaterialet, men nå den også populær i skinn.

Her finner du den

Sjekk flere sko fra Converse her

Minimalistisk: Axel Arigato

Skandinavisk minimalisme møter japansk zen. Faktisk er denne håndlaget i Europa. Axel Arigato er nemlig et svensk merke som vil hylle Japan og minimalismen man finner der.

Her finner du den

Miljøvennlig: Veja V-10

Det franske varemerket Veja er kanskje en av skoprodusentene i verden med det største engasjementet når det det gjelder etisk og bærekraftig produksjon.

Denne har fôr i økologisk bomull, slitesåle i naturgummi, utvunnet fra den viltvoksende bestanden av gummitrær i Amazonas området.

Her finner du den

Se stor oversikt over sneakers fra Veja her

Pappasko: New Balance MR530SF

Skoene fra 90-tallet, såkalte "pappasko", er fortsatt med i trendbildet. New Balance 530 er så god at du faktisk kan bruke den som en løpesko! Abzorbsålen gir god støtdemping.

Her finner du den

Mer fra New Balance kan du finne her

Sport og fritid: Hoka One Speedgoat

Kombinasjonen av friluft og fritid fortsetter i 2021. Løpeskoene fra Hoka er særlig populære.

Denne er i utganspunkt løpesko ment for teknisk terreng, men kan like fint brukes til hverdags. Den er vanntett, pustende, med god støtte og forsterket tåboks.

Her finner du den

Se flere nyheter fra Hoka One her