Da er det på tide å se etter ny vårjakke. Det er selvsagt alltid lurt å velge en jakke som er praktisk og i høy kvalitet. Allsidighet er nøkkelordet.

En av vårtrendene vi vil se mye av i 2021, er friluftsklær kombinert med hverdagsplagg, som du kan lese mer om her.

Se stort utvalg av vårjakker hos Miinto, Care of Carl, Anton Sport, Milrab, Stayhard og Nelly Man

Faktisk er moteriktige jakker inspirert av friluft en trend som har utmerket seg de siste par årene. For eksempel har sportsmerket North Face samarbeid med motehuset Gucci, og friluftsmerket Arc'teryx har laget kolleksjon med skateboard-merket Palace.

Denne trenden har fått et navn; Gorpcore. Den henter inspirasjon fra skog og mark og tar utgangspunkt i klærne og utstyret du bruker på fjelltur. For eksempel tursko istedenfor hvite sneakers, eller fleecegenser istedenfor skjorte.

Denne kombinasjonen av praktisk tøy og high-fashion er særlig å finne på jakkeutvalget. Under pandemien har man brukt mer tid på å utforske Norge og sine lokalområder - enten det er å gå tur i skogen, stå på ski eller vandre på en fjelltopp.

Den pyntede vårjakka er ikke like populær lenger. Her er 15 trendy vårjakker som gjelder nå.

1. Amundsen

Drifter er en helt ny modell fra kvalitetsmerket Amundsen. Jakken har et tidløst, maritimt design som er laget for å beskytte deg mot vær og vind. Den er vann- og vindtett og kommer med en varm og komfortabel hette.

Les mer om nyheten og bestill her

2. Parajumpers

Italienske Parajumpers kjennetegnes av sine innovative og høyteknologiske ytterklær. Jakkene er slitesterke og funksjonelle, med inspirasjon fra redningspatruljen i Alaska. Denne jakken passer både til vår, høst og som mellomlag i vinter.

Her finner du den

3. J. Lindberg

En stilren fieldjakke med toveis glidelås og trykknapper som passer perfekt om våren og på høsten.

Her finner du den

4. Adidas

Utforsk nye stier og områder med denne Adidas Terrex-bomberjakken. Den holder kald vind ute mens du er i terrenget, og har stilen som skriker urban.

Den har dunfôr for varme, og kan pakkes ned med plass til overs i ryggsekken.

Her finner du den

5. Polo Ralph Lauren

Denne behagelige fleecejakken fra Polo Ralph Lauren er perfekt på farta på en fin vårdag.

Her finner du den

6. Nike

En enkel jakke fra Nike med et militærinspirert design laget av et slitesterkt, vevd materiale.

Glidelåslukkingen er supplert med en stormklaff med kneppelukking som beskytter mot vær og vind, mens klafflommen foran holder tingene dine trygt oppbevart.

Her finner du den til nedsatt pris

7. The North Face

Vinterjakkene fra North Face var vinterens største jakketrend, men nå kan vi også ha på oss North Face i vår! Denne jakken er en nyhet, med tynt polyesterfôr - et like fint design ute i naturen som i byen.

Her finner du den

8. Norrøna

Norrøna`s mest allsidige vanntette og pustende helårsjakke til herre. Den er lett nok til sommerbruk og solid nok til vinterturer. Denne jakken er utviklet for all slags fjellsport, året rundt. Laget i Gore Tex-stoff som gjør den vind-og vanntett.

Her finner du den

9. Moncler

Stilig jakke med skjult hette, fra det franske anerkjente varemerket Moncler. En lett jakke i lett og fin nylonkvalitet.

Her finner du den

10. Peak Performance

Helium Hybrid Hood er en ny modell fra Peak Performance som gir deg en perfekt kombinasjon av bevegelighet, lettvektighet og varme der du trenger det. Stoffet som beskytter dunet, er vann- og vindavstøtende. Det gjør at jakken passer ypperlig til aktivitet i de fleste forhold.

Les mer om nyheten og bestill her

11. Swims

Norske Swims er kjent for sine praktiske jakker til vår, høst og vinter. Breeze Wind Breaker er laget av lett og tett bomull, designet for en motstå vann og vind. Flott å bruke til både fjellet og i byen.

Her finner du den

12. Helly Hansen x Puma

Visste du at Helly Hansen har egen kollekson med Puma? To ikoniske merker som har satt sammen det beste av to verdener.

Dette plagget med fyll av koselig fuskepels holder deg varm når det er kaldt. Med oppreist krage og hel glidelås, blir du godt beskyttet.

Her finner du den

13. Lyle & Scott

Jakke fra Lyle & Scott i et reflekterende materiale. Jakkea har to sidelommer som lukkes med glidelås samt justerbar snøring i nederkant og hette. Elastiske ermekanter og logomerke på det ene ermet.

Her finner du den

14. Vintage Industries

Vil du ha en vårjakke hvor du slipper å måtte bruke glodelås? Vintage Industries sin vannavstøtende anorakk kommer med tynt fôr og er lett å pakke sammen. Jakken passer både på fjelltur eller i mer urbane omgivelser.

Her finner du den til nedsatt pris

15. Peak Performance

Vester er populært for tiden, og de passer perfekt i mellomsesongene. Argon er en teknisk god mellomsesongvest med kunstdunisolasjon, som fungerer utmerket alene eller som et mellomlag under en skalljakke.

Les mer om nyheten og bestill her

Se stort utvalg av vårjakker hos Miinto, Care of Carl, Anton Sport, Stayhard, Milrab og Nelly Man