*Nettavisen.*

Vinterens viktigste tilbehør

Reklame
 

Foto: Getty Images

Vær godt forberedt før snøen daler ned. Her får du tak i vinterens må-ha.

06.11.19 13:07

Med den superkalde vintersesongen er det viktig å holde seg varm med riktig tilbehør. Når du først har en varm vinterjakke og praktiske vintersko på plass, trenger du også tilbehør som luer, skjerf og hansker.

Nettbutikkene bugner over fine vintertilbehør - noe du kan virkelig investere i, og noe du kan kjøpe nytt av til neste år.

Under har vi samlet de beste nettbutikkene innen vintertilbehør, samt våre favoritter til deg som vil unngå å bli en pinglete frysepinne.

Care of Carl

Svenske Care of Carl tilbyr klær, sko og tilbehør fra populære merker for moteriktige menn. Vareutvalget består av klassiske, tidløse plagg, der høy kvalitet er den viktigste faktoren.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Ferner Jacobsen

Fokuset på norsk design, i tillegg til internasjonale moteklær, gjør norske Ferner Jacobsen til en populær butikk blant nordmenn. Med 100 års erfaring og 50 varemerker, finner du garantert noe du liker.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Lue fra Lacoste - Hansker fra Andrew Brown - Skjerf fra Johnstons of Elgil

Høyer

Hos Høyer handler alt om shoppingopplevelsen. De har vært et motemekka i over ti år for kvalitetsbevisse og moteriktige nordmenn. Luksusmerker i høy kvalitet med en helt spesiell wow-opplevelse er kjennetegnet.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Lue fra Holzweiler - Hansker fra NN07 - Skjerf fra Tom Wood

ARKET

Den nye nettbutikken til ARKET eies av H&M, og har et stort utvalg av klassiske, kvalitetsrike plagg som du kan bruke igjen og igjen. Den svenske nettbutikken tilbyr både eget merke og andre populære, utenlandske merker.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Skjerf fra ARKET - Lue fra ARKET - Hansker fra Hestra

H&M

Det er alltid noe man finner hos H&M. Hvorfor stikke innom en fysisk butikk når du kan handle direkte hjemmefra? Er du på utkikk etter mer budsjettvennlige plagg, er H&M det riktige stedet å handle.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Lue fra H&M - Hansker fra H&M - Skjerf fra H&M


Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag