Gå til sidens hovedinnhold

Vinterjakkene for norske forhold

Du skal få slippe å være en frysepinne i vinter. Vi har funnet vinterjakkene som holder deg god og varm.

Det er ikke bare vinterdekkene som må skiftes. Vi skifter ut tynne høstjakker md tykkere, varmere ytterjakker.

Her finner du oversikten over ulike vinterjakker som garantert holder deg varm i vinter - til både ham og henne.

Dunkvalitet

Med en dunjakke har du mulighet til å holde deg ekstra varm på de kaldeste dagene, og her kan du velge og vrake i alle prisklasser. Uansett om du foretrekker en praktisk eller klassisk dunjakke finnes det noe for deg der ute.

Stormberg - Bergans - Peak Performance

Helly Hansen

Nordkapp - Marmot - Peak Performance

Den lange boblejakken

Den lange boblejakken er som skapt for det norske klimaet og de lange vinterdagene, som vi dessverre må forvente oss de neste månedene.

Denne sesongen kan du velge og vrake mellom mange ulike varianter av den lange boblejakken, slik som innsvinget, vaffelmønster eller oversized. Ett tips er å kjøpe en i to størrelser større for å sørge for en skikkelig kul effekt.

Jakke fra Nike

One&Other - Scandinavian Edition - Adidas

Parkasen

Er du glad i varme-, praktiske- og komfortable jakker trenger du ikke lete lenge. Det er med god grunn at denne har blitt så populær - og i tillegg ser den bra ut.

Her er det verdt å investere litt mer slik at du kan bruke den sesong etter sesong. Det er faktisk mulig å være praktisk og trendy på samme tid.

Swims - Haglöfs - Jack Wolfskin

Parkas fra Northug

Frakken

Den passer til alle anledninger og finnes i de fleste farger og mønstre. Med et klassisk- og tidløst uttrykk er det ikke mulig å gjøre feil. Uansett hva du foretrekker er du garantert å finne en favoritt. Gå for en i 100 prosent ull for å garantere en varm vinter.

Frakk fra Oscar Jacobson

Swims - Gloverall - Paltó

Ullkåpe fra Stories