Gå til sidens hovedinnhold

Mulig stemmetrøbbbel for TV 2 etter at Nate Kahungu røk ut av «Skal vi danse»

Flere seere melder om stemmetrøbbel lørdag kveld.

SISTE: TV 2 skriver at Nate og Helene får fortsette i «Skal vi danse» etter stemmetrøbbel.

– Vi tar dette på største alvor og skal sammen med vår underleverandør undersøke hva som har skjedd og hvor omfattende problemet eventuelt har vært, sier TV 2s pressesjef Jan-Petter Dahl til kanalen.

Årets andre danseduell i «Skal vi danse» sto lørdag mellom Michael Andreassen og Nate Kahungu, og til slutt ble det dommerfavoritten Kahungu som trakk det korteste strået og med det må forlate TV 2s populære dansekonkurranse.

- Jeg har blitt glad i hver og en av dem på forskjellige måter, og jeg kommer til å savne hver og en av dem, sa Kahungu etter det ble klart at han måtte forlate konkurransen.

- Forventer svar

Søndag formiddag forteller derimot Dahl at de fortsatt ikke vet hva som har skjedd med stemmene.

- Vi skal få en beskjed fra vår underleverandør i løpet av formiddagen, men basert på meldingene som har kommet inn via sosiale medier og på mail så tyder veldig mye på at en del slet med å gi sin stemme, sier pressesjefen.

Ifølge TV 2 sier nemlig flere seere at de prøvde å stemme på Kahungu, men at det ikke gikk an.

Dahl sier de nå undersøker saken, og at de må se an om trøbbelet kan ha påvirket resultatene.

Les også: Magetrøbbel i «Skal vi danse»-leiren

Eventyrkveld

Denne uken danset de åtte gjenværende kjendisene til ulike eventyr, og først ut på parketten var Nate Kahungu.

Han danset en dans inspirert av «Peter Pan», mens Andreas Wahl fikk tildelt «Charlie og Sjokoladefabrikken».

Birgit Skarstein og Marte Bratberg danset til henholdsvis «Trollmannen fra Oz» og «Malificent», mens Siri Kristiansen danset Samba som havfruen Ariel fra «Den Lille Havfruen»

Michael Andreassen gikk for en Paso Doble til «Kaptein Sabeltann», Thomas Alsgaard danset Quickstep med «Pinocchio»-tema og Agnete Husebye danset en Wienervals inspirert av en ekte juleklassiker, «Tre nøtter til Askepott».

Les også: Kjendisene kler seg nakne: – Vet hva dere tenker

Preget av sykdom

Denne ukens oppladning til lørdagens livesending har ikke bare vært enkel for de gjenværende parene.

Mandag ettermiddag kunne nemlig Siri Kristiansen fortelle på Instagram at dansepartneren hennes, Tarjei Svalastog, var nede for telling med spysyken, og den påfølgende dagen var også Thomas Alsgaards dansepartner, Rikke Lund, syk.

Som følge av dette ble de syke sendt hjem fra dansetrening, og kjendisene mistet dermed verdifull treningstid.

Les også: Kongehuset: Slik gikk Kong Haralds operasjon

Også Andreas Wahls partner, Mai Mentzoni, har vært syk denne uken, i tillegg til Agnete Husebyes partner, Bjørn Wettre Holthe. Michael Andreassen lå også nede for telling en dag tidligere denne uken, og også Birgit Skarstein har vært syk en dag, ifølge TV 2. Det hele skal ha dreid seg om magerelaterte symptomer for samtlige av de som ble syke.

Torsdag sa pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, til Se og Hør at alle som har vært syke var i bedring og at det ikke var lagt opp til noen endringer i lørdagens sending som følge av det.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken