Obs, spoiler! Denne saken avslører hva som skjer i onsdagens episode av «Farmen kjendis».

Tirsdag kveld braket det løs, da den sjuende sesongen av «Farmen kjendis» ble sparket i gang. I vakker norsk natur, flyttet tolv nye kjendiser inn på Steinsjøen gård hvor de skal drive en gård 100 år tilbake i tid.

Men i kjent «Farmen»-stil, slår harmonien fort sprekker inne på gården. Allerede i første episode kan man ane murring mellom deltakerne, og i onsdagens episode når kranglingen nye høyder.

«Som en pakkis»

TV-personlighet Lina Adampour (37) havnet i klinsj første dagen da hun og deltaker Christopher Mørch Husby (33) hevet stemmene mot hverandre.

Men dramatikken rundt Adampour ser ikke ut til å gi seg med det første, og i onsdagens episode er hun igjen i sentrum av kranglingen. Denne gangen i fullt munnhoggeri med storbonden selv, Ørnulf Høyer.

I episoden hevder Adampour at Høyer brukte det rasistisk ladede skjellsordet «pakkis». Hendelsen med ordet skal ha skjedd da kameraene ikke var til stede, og Adampour velger senere å fortelle Høyer at det var tøft for henne å høre det.

37-åringen hevder at Høyer skal ha sagt «som en pakkis jobbet du», og at han og Mørch Husby lo av hendelsen. Dette skal ha skjedd under et møte mellom de tre. Det får imidlertid stor motstand fra Høyer, som hevder hendelsen aldri har funnet sted.

– Nå må du gi deg, Det er direkte løgn! kontrer 65-åringen.

Videre i episoden spør de også tredjepart, Mørck Huseby, om ordbruken. Han kan heller ikke kan huske at storbonden skal ha brukt det ordet.

Les også: Anne B. Ragde gjør TV-comeback

Samtalen holder seg imidlertid ikke bare over seks øyne, og raskt er nesten alle de tolv kjendisene involvert i samtalen. Blant annet under en middag som blir svært opphetet.

Nettavisen har forsøkt å få en kommentar fra Lina Adampour. Hun har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Som følge av diskusjonen forlater Adampour gården midt på natten og kommer ikke tilbake.

Preget meg veldig

Storbonde Høyer har hele tiden stått på sitt om at ordbruken aldri fant sted, og beskriver konfrontasjonen fra Adampour som veldig lei.

– Jeg vet hva jeg står for, og de verdiene jeg og min familie står for. Så når man tråkker på det, reagerer man. Det hadde enhver gjort. Hva hadde du gjort om noen sier at du har sagt noe du overhodet ikke har sagt? sier Høyer til Nettavisen.

Selv i dag mener 65-åringen at han umulig kan ha sagt det han blir beskyldt for, og han legger ikke skjul på at han ble tydelig preget over beskyldningene under TV-innspillingen.

Les også: Prins Harry lovpriser kong Harald: – Trengs mer av det

– Jeg liker å sette pris på alle situasjoner, selv når jeg har det tøft og prøver å vri ting til det positive. Men å komme i en situasjon hvor det er umulig, preget meg veldig. Jeg var forberedt på mye, men den så jeg ikke komme, sier Høyer.

– Dritirriterende

Som nevnt oppsto det krangling allerede i første episode av det folkekjære programmet. Etter en lang dag, var det en frustrert Mørch Husby som ble konfrontert av Adampour, og 33-åringen forteller til Nettavisen at han ikke engang skjønner hvordan situasjonen oppsto.

– Jeg synes hun var dritirriterende. Nå har jeg blitt spurt om dette mange ganger, og dette er første gang jeg sier akkurat det, men det synes jeg. Det er en tid og sted for alt, det var verken tid eller sted for å ta diskusjoner som ingen har bedt om, forteller Mørch Husby til Nettavisen like etter å ha sett første episode.