I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Dwayne Johnson, bedre kjent som «The Rock» har de siste årene jobbet seg opp som en av Hollywoods mest anerkjente skuespillere og i 2019 toppet han listen over tidenes best betalte skuespillere.

Men det er ikke bare Johnsons actionroller som har skapt overskrifter gjennom årenes løp. Hans ekstremt veltrente kropp, og hans karriere som fribryter som ga han kallenavnet «The Rock», er også en stor del av skuespillerens suksess.

Les også: Ellen Pompeo vil slutte som skuespiller etter «Greys Anatomy»

Selv om «The Rock» er en av de mest veltrente mennene i Hollywood - og det er vanskelig å legge merke til, viser det seg at den tidligere fribryteren ikke har en fullkommen six-pack, skriver Hollywood Life.

- Du ser fitnessmodellene på Instagram som har disse fantastiske six-packene, noen ganger til og med 8, 12 eller 24-pack. Mens jeg har fem og en halv-pack, noen ganger bare fire og en halv-pack, sier Johnson.

Det viser seg nemlig at den savnede siste «packen», er resultatet etter en skade han pådro seg under WrestleMania 29 tilbake i 2013.

- Problemet, som mange ikke er klar over, er at under en brytekamp så rev jeg av den fremre muskelen i låret fra festet ved bekkenet. Det førte til en kjedereaksjon hvor bukveggen ble revet og jeg måtte ha en akutt brokkoperasjon. Så det er ikke perfekte magemuskler.

Les også: Tuva Fellman har fjernet det ene brystet etter kreftsjokk

Giftet seg etter 20 år sammen

Skuespiller John Corbett har giftet seg med sine mangeårige partner Bo Derek.

De to giftet seg i en privat seremoni i desember avslører han under en episode av «The Talk» med Jerry O'Connell, skriver CNN.

- Jerry, jeg kan ikke tro at jeg har glemt å fortelle deg at rundt juletider giftet vi oss. Bo og jeg giftet oss, sier Corbett under episoden.

En svært overrasket O'Connell innrømmer at han hadde sett ringen.

- Jeg la merke til ringen din, men jeg tenkte jeg ikke skulle si noe på live TV. Men wow, gratulerer, svarer O'Connell på de gledelige nyhetene.

Corbett forteller at selvsagt visste nærmeste familie og venner at de to hadde giftet seg, men at de ikke hadde hatt muligheten til å avsløre nyheten offentlig enda.

- Vi er velig private folk, så vi har ikke fortalt det offentlig, sier skuespilleren og fortsetter:

- Etter 20 år bestemte vi oss for å gifte oss. Vi ønsket ikke at 2020 skulle være et år alle husket tilbake på og hatet, så la oss få en hyggelig ting ut av det.

Les også: Billie Eilish innrømmer at hun ikke er fornøyd med egen kropp: - Det får meg til å føle meg dårlig

Raser mot TV-serie

Selena Gomez går hardt ut mot TV-serien «The Good Fight» etter at de vitset om nyretransplantasjonen hennes i en av episodene.

Den amerikanske artisten og skuespilleren har i mange år lidd av sykdommen lupus, som er en revmatisk sykdom som fører til betennelse i kroppen og kan angripe organer som huden, ledd, celler i blodet og nyrer, ifølge Norsk Revmatisk forbund.

Les også: Hjemmebehandling mot kviser går viralt på TikTok - men norsk ekspert er skeptisk

Tidligere har hun fått cellegiftbehandling for sykdommen, men i 2017 gjennomgikk hun nyretransplantasjon for å overleve sykdommen.

På Twitter raser Gomez mot seriens «smakløse vitser».

«Jeg er ikke sikker på hvordan det å skrive TV-vitser om organtransplantasjon har blitt en greie, men sånn har det dessverre blitt» innleder 29-åringen meldingen før hun fortsetter:

«Jeg håper at ved neste skriveseanse, når en av disse smakløse vitsene blir presentert, at det umiddelbart blir tatt opp og ikke kommer på skjermen.»

Tatt ut av kontekst

I følge Hollywood Life er det fansen som har gjort Gomez oppmerksom på scenen.

Det er en av scenene i serien som får Gomez og fansen til å reagere, hvor karakterene har en idémyldring på hvilke vitser som passer seg i en TV-serie. Gruppen lurer videre på hvilke temaer man helst bør unngå, hvor karakteren Jay understreker at komikere nå for tiden «trenger tillatelse for å vitse».

De konkluderer med at det som er tabu, altså ikke er lov å lage humor på, er nekrofili, autisme og «Selena Gomez’ nyretransplantasjon».

Les også: Katie Price ble nektet ansiktsløft: - Det er ikke bra for ansiktet ditt

Variety har derimot snakket med en kilde som har vært tett på TV-produksjonen. Kilden sier at fansen og måten de refererer til scenen på er tatt ut av kontekst.

– Hvis du ser hele episoden så er referansen til Selena Gomez en del av en diskusjon som karakterene har. Diskusjonen dreier seg om temaer som det ikke er greit å gjøre narr av. Det hele tar for seg ideen om «cancel culture» og det å bli boikottet for å fortelle en dårlig vits. Referansen til Selena Gomez handler om at hennes nyretransplantasjon ikke er noe man kan vitse om.

Les også: Se kjendisenes private sommerbilder