I løpet av de siste månedene har seerne av TVNorge-programmet «Gift ved første blikk» blitt godt kjent med Sara Jansson Ishqair (30) og Aleksander Mäkiperä (39), et av parene som meldte seg på kjærlighetseksperimentet.

De to var en av de få parene som valgte å fortsette forholdet, etter at den femtesesongen viste sin siste episode tidligere i april.

Nå ser det ut til at duoen har valgt å ta ekteskapet enda et steg videre. Overfor Dagbladet bekrefter de at de venter sitt første barn sammen.

Ikke planlagt

- Det var ikke noe vi planla, men jeg ble veldig glad da vi fant ut av det. Hun måtte ta flere tester før jeg trodde på det, sier Mäkiperä.

Ifølge avisen kom graviditeten svært brått på paret, men nå som de har vendt seg til tanken gleder de seg til å møte det nye familiemedlemmet.

- Nå som det har gått over tre måneder, har det gått opp for meg og nå føles det deilig. Jeg gleder meg til å se babyen, sier Ishqair til avisen.

Ny serie

En kommende baby er imidlertid ikke det eneste som er nytt for det forelskede paret. Allerede har paret kjøpt sin første leilighet sammen, og denne uken får seerne et gjensyn med turtelduene i deres egen serie «Lykkelig ved første blikk?».

- Alt har gått i maksfart siden bryllupet. Vi har giftet oss, kjøpt leilighet og skal bli foreldre. Det er som VM, OL eller et annet stort mesterskap i ekteskap. Og snakk om å vinne gullmedaljen, for det har vi virkelig fått til, sier Mäkiperä til Dagbladet.

I et tidligere intervju med Nettavisen uttalte Ishqair og Mäkiperä at tålmodighet og god kummunikasjon er det som har gjort at de to har lykkes.

- Nå har vi det kjempefint sammen, men det har ikke alltid vært lett, sa Ishqair til Nettavisen.

Selv om 30-åringen er veldig forelsket i dag, tok det tid før følelsene oppstod.

- Det tok tre måneder før jeg ble forelska i Joakim. Da ble jeg lettet og synes det var veldig godt å kjenne at de følelsene kom. Joakim var nok litt raskere ut med å kjenne seg forelska enn det jeg var, men det snakket vi også om. Jeg sa fra om at jeg trengte litt mer tid, og det ga han meg, fortalte hun.