I forbindelse med den nye «Alene hjemme»-filmen «Home Sweet Home Alone», inviteres fire heldige fans til å leie det ikoniske huset til McCalister familien fra juleklassikeren som ble spilt inn i 1990.

De heldige gjestene får muligheten til å overnatte i huset, men kun for én natt, 12. desember. Filmhuset leies ut gjennom utleieselskapet Airbnb, og koster så lite som 25 dollar.

Les også: Prins Sverre Magnus fyller 16 år

Dessverre er det ikke Kevin McCallister selv som er vert, men ingen ringere enn storebror Buzz, skuespiller Devin Ratray (44), skal ta deg gledelig i mot. Skuespilleren er også med i den nye Disney+-filmen «Home Sweet Home Alone».

Vil dele familiens hjem

Overfor Airbnb forteller Ratray at resten av McCallister familien skal på ferie, men at kjæledyret til Buzz, tarantellaen Axl, vil bli igjen i huset.

– Du husker meg kanskje ikke som spesielt imøtekommende, men jeg har vokst opp, og jeg vil gjerne dele familiens hjem - pizzaen min, til og med - med deg denne jula. Bare prøv å ikke miste tarantellaen min, Axl, løs denne gangen, forteller han.

Det er ikke kjent hvem som eier huset i dag, eller hvordan det kom seg på utleiemarkedet, men i følge Chicago Tribune skal huset ha vært solgt for 1,5 millioner dollar i 2012, av de som eide huset under innspillingen av filmene i 1990.

Les også: Klar for TV-skjermen etter NRK-konflikten: – Jeg har det kjempefint, for guds skyld

Det er ingen tvil om at huset er hovedattraksjonen, men i tillegg til det, vil gjestene finne absolutt alt de kan huske fra den første filmen av rekvisitter i huset. Ratray forteller at han håper det snør under oppholdet, slik det gjorde i filmen. Han gleder seg til å gi muligheten til å utforske alle kriker og kroker i det ikoniske huset.

– Du har sett filmen så mange ganger, du har sett juletreet i inngangspartiet, du har sett folk løpe opp og ned trappene og du har sett kjøkkenet hvor Buzz rapte opp ostepizza med stor kjærlighet. Nå får du muligheten til leve deg gjennom det, forteller han.

Han legger til at alt rot har blitt ryddet opp for lengst.

Tarantella, Chicago-style pizza og Mac and Cheese

I Airbnb-annonsen beskrives oppholdet som en «koselig høytids-scene» med juletre og blinkende lys, i tillegg til et møte med en ekte tarantella. Gjestene vil få et «Alene hjemme» LEGO-sett med seg hjem, samt en middag bestående av Chicago-style pizza og Mac and Cheese.

«Ønsker du å gjenskape scener man aldri glemmer, for eksempel å bruke overdrevent med barberingsskum og skrike i speilet, så er det mulig», står det annonsen.

«Denne juleferien forholder vi oss til lillebrors regler, så føl deg fri til å spise 'junk food', se på billig-TV, låne fars barberingsskum og legge din egen slagplan. Bare hold deg ute av rommet mitt, okei?» står det videre.

Les også: Adam Levine skaper full forvirring med ansiktstatovering – men er den ekte?

Kvelden avsluttes med en visning av filmseriens nyeste tilskudd, «Home Sweet Home Alone».

Den nye filmen følger et ektepar som forsøker å stjele et arvestykke av en kreativ gutt som er gjenglemt mens familien feirer jul i Japan.

Til slutt annonserer Airbnb at som en del av gaven vil de gi en donasjon til La Rabida Childrens Hospital. Donasjonssummen er ukjent.

De som ønsker å leve seg inn i rollen som Kevin i Winnetka, Illinois kan forsøke å booke huset fra 7. desember.