(Melk & Honning): Vi blir ikke lenger overrasket når trender fra 90-tallet vender tilbake, både på skjønnhets- og klesfronten. Denne gangen er det supermodell Cindy Crawfords (55) frisyre fra tiåret som gjør comeback.

55-åringen dukket stadig opp på catwalken med stort og fønet hår med lyse striper, og det ble fort signaturlooken hennes.

Les også: Prins Harry rystet over Afghanistan-bildene – oppfordrer til samhold blant veteraner

I kjent stil er det på TikTok det blir blåst liv i nok en trend.

– Ikke overraskende

TikTok-brukere har funnet frem gamle bilder av Cindy Crawford og prøver nå å gjenskape frisyren.

Eirik Thorsen, kreativ leder hos frisørkjeden Adam og Eva, er ikke overrasket over at den yngre generasjonen ser ut til å like 90-tallsfrisyren.

– Generasjon Z har jo ikke gått gjennom denne perioden selv. For de er det noe nytt. For den eldre generasjonen er det jo «old school», sier han til Melk & Honning.

Det er ikke første gang hårfrisyrer fra tidligere tiår gjør comeback. Tidligere i år var det frisyren til «Friends»-karakteren Rachel Green, med ulike lengder, som var igjen var i vinden.

Les også: Bella Hadid letter på sløret om det ikoniske øyeblikket

– Så det er ikke overraskende, sier Thorsen om at det nå er Cindy Crawford sin hårfrisyre som trender.

Han tror det også kommer av at frisyren ikke er skummel å teste ut.

– Det er jo styling. Det er snakk om å føne håret eller bruke en stor krølltang og deretter toupere for å lage volum. Så det er jo ikke så skummelt å prøve seg på det. Det er uskyldig moro, sier han.

– Nå har det jo vært korona og sosial distansering i snart halvannet år. Når vi da kan være mer sosiale, og gå på middager og fest igjen, så er det kjekt å pynte seg. Da er det naturlig å ta frem føneren og rundbørsten, legger han til.

– Viktig å tenke på helheten

Thorsen mener likevel at man må passe seg litt dersom man skal ta fatt på føneren for å gjenskape 90-tallsfrisyren.

– Det kan fort se litt for damete ut, så det er viktig å tenke på helheten hvis man skal gå for denne looken, slik at det ikke bare ser gammeldags ut, sier han.

Les også: Elizabeth Debicki skal spille prinsesse Diana i «The Crown». Men hvem er hun?

Han legger også til at ikke alle hårtyper er like lette å jobbe med for å oppnå denne frisyren.

– Det krever et visst hår for å få denne looken. På skandinavisk, fint hår med fine hårstrå, så er det vanskelig å få den type look. Da må du jobbe hardt, så det er jo ikke noe for alle.

– Men heldigvis finnes det for eksempel extensions dersom man ønsker fyldigere hår. Også er det jo produkter som er alfa og omega. Alt fra sjampo og balsam til stylingprodukter som gir volum og hold, avslutter han.