I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

«Hei, folkens. Dette er meg og kroppen min uredigert og uten filter», skriver realitystjernen Khloé Kardashian (36) i et lengre innlegg på sin egen Instagram-profil torsdag morgen.

Se videoene Kardashian delte i innlegget under:

Innlegget kommer som følge av at 36-åringen tidligere denne uken opplevde å få et uredigert bikinibilde spredd i sosiale medier – som teamet hennes siden har jobbet hardt for å bli kvitt, blant annet ved å rapportere inn flere bruker i sosiale medier som hadde valgt å republisert bikinibildet.

Les også: Khloé Kardashian i panikk over bikinibilde

Bildet viste Kardashian ikledd en leopardbikini, og var langt mindre «polert» enn bildene realitystjernen pleier å dele selv i sosiale medier. Fansen så imidlertid ut til å sette pris på å få se en mer «naturlig» utgave av henne, men selv har altså Kardashian jobbet hardt de siste dagene for å bli kvitt bildet.

I det ferske innlegget på Instagram forteller hun nå hvorfor.

«Den feite søsteren»

I innlegget skriver Khloé Kardashian blant annet at hun synes bildet som ble lekket er «vakkert».

«Men som en som har slitt med et dårlig kroppsbilde hele livet sitt, når noen tar et bilde av deg som er uflatterende, i et dårlig lys eller ikke fanger kroppen din som den er etter å ha jobbet hardt for å komme dit den er i dag – og deretter deler det med hele verden – da har du all rett til å be om at det ikke blir delt, uansett hvem du er», skriver stjernen videre.

Kardashian fortsetter med å forklare at hun hele livet har kjent på et press om å være perfekt, og at hun blant annet har blitt kalt «den feite søsteren» og at hun ble beskyldt for å operere seg slankere etter at hun gikk drastisk ned i vekt.

Innrømmer redigering

Kardashian innrømmer også at hun redigerer bildene hun legger ut av seg selv i sosiale medier.

«Jeg elsker et godt filter, god lyssetting og litt redigering her og der. På samme måte bruker jeg sminke, fikser neglene mine eller tar på meg høye hæler for å presentere meg som jeg vil til verden. Det vil jeg fortsette å gjøre uten å beklage».

Avslutningsvis skriver realitystjernen at hun hver dag blir fortalt av både venner og familie at hun er vakker, noe som også gjenspeiles i kommentarfeltet – der flere familiemedlemmer har lagt igjen støttende ord til henne.

Les også: TV-kjendis fikk sparken etter denne videoen

«Jeg elsker deg, Khloé», skriver storesøster Kim Kardashian (40), mens Kendall Jenner (25) skriver følgende:

«Ja! Du vakre, sterke, sunne dronning».

Mamma Kris Jenner (65) har også lagt igjen en lang hilsen i datterens kommentarfelt:

«Khloé, du er den snilleste, mest kjærlige, støttende og har det vakreste hjertet. Jeg elsker deg og er så stolt av deg. Du er en inspirasjon for oss alle, og jeg setter pris på og elsker deg hver dag. Takk for at du lærer oss å være snille og ikke dømme hverandre. Du er unik. For en velsignelse du er. Du er en gave», skriver den berømte 65-åringen om datteren sin.

Sjokkert over netthetsen

YouTube-stjernen JoJo Siwa (17) sto tidligere i år frem som skeiv, og kort tid etter avslørte hun også at hun hadde fått seg jentekjæreste – til jubel fra både venner, fans og familie.

Utad fikk Siwa mye støtte, og både Nikkie Tutorials (27) og James Charles (21) hyllet henne for åpenheten.

I et nytt intervju med People forteller imidlertid 17-åringen at hun også fikk mye hets, noe hun oppdaget da hun Googlet seg selv etter å ha kommet ut. Det hun fant var sjokkerende.

Les også: SMS-intervju: Influenser Camilla Lorentzen (31)

– Jeg skulle aldri ha gjort det. Jeg tenkte at alle kommentarene kom til å være hyggelige og støttende, men det var de ikke, sier hun åpenhjertig til kjendismagasinet.

– Mye av det var: «Jeg skal aldri kjøpe noe fra deg igjen» og «døtrene mine skal aldri se videoene dine igjen». Jeg fikk ikke sove på tre dager, legger Siwa til.

Den populære YouTuberen har nå slått seg til ro med at ikke alle støtter henne, og forteller i intervjuet at hun uansett ikke ønsker å ha noe forhold til mennesker som ikke støtter miljøet hun er en del av.