Gå til sidens hovedinnhold

Naken Madonna (63) får fansen til å juble: – Du er i fyr og flamme

Se hva vi fant...

63-åringen skaper flere overskrifter.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

At Madonna (63) har bikket 60 er det lite som tyder på, spesielt etter hennes siste bilder på Instagram å dømme.

Forrige uke overrasket nemlig popdronningen med å dele en rekke intime bilder, kunn iført et hvite hansker, en liten stringtruse og fiskenett-strømper.

Det er kanskje bildene lenger ut i bilderekken som har fått flest til å sperre opp øynene, men fansen er i ekstase og kommentarfeltet er overfylt med lovord av stjernen.

«Du er i fyr og flamme», skriver en i kommentarfeltet til stjernen.

Les også: Royane la forholdet på hylla for «Skal vi danse»: – Har nok med meg selv

Men disse bildene er ikke det eneste som overrasket fansen over helgen. Søndag dukket nemlig 63-åringen opp på den scenen på den stjernespekkede VMA-utdelingen arrangert av MTV.

I kjent stil etterlot hun lite til fantasien da hun fikk æren av å «åpne ballet».

Kastet klærne på scenen

Opptreden feiret både hennes 40 år lange karriere, og MTVs 40 år lange historie. Madonna var den første artisten i VMAs historie som vant 20 priser, så det var helt på sin plass at hun var den som skulle starte kvelden.

Les også: Hudpleie slakter eldgammel skjønnhetstrend: – Kan få hudskader

Etter at et bilde av hennes ankomst til New York i en gul taxi ble vist på skjermen, kom popdronningen ut på scenen til sin egen låt, «Vogue», i en kåpe, strømper og en kort body.

Da hun hadde sagt noen ord om hvor langt hun og MTV har kommet siden 1981, tok hun av seg kåpen og gikk av scenen til stor applaus fra publikum.

Setter fyr på internett

Men det var ikke bare Madonna som skapte overskrifter etter nattens prisutdeling.

En av de som har fått mest oppmerksomhet i sosiale medier i ettertid av utdelingen, er den amerikanske artisten Billie Eilish (19).

Les også: Nekter å flytte inn med kjæresten: – Blir lei av henne

Men det verken antrekket eller hennes nye frisyre som fikk internett til å koke, heller oppførselen hennes da en annen stjerne entret scenen.

For da Jennifer Lopez skulle presentere en pris under utdelingen, til stor applaus fra publikum, ser Eilish alt annet enn imponert ut. Ikke tar hun del i applausen for 52-åringen, og hun sitter med et rimelig følelsesløst ansikt mens hun tvinner fingrene.

Sosiale medier har kokt i ettertid, hvor flere ser ut til å mene at Eilish' rekasjon er hysterisk.

– Liker ikke Billie Jennifer Lopez? spør en.

– Billie liker ikke Jennifer i det hele tatt. Jeg gråter, skriver en annen.

Om det er noen splid mellom de to stjernene vites ikke, og ingen av dem har enn så lenge kommentert det som utspilte seg på skjermen søndag kveld.

Les også: Slående rapport om populær kleskjede: Ansetter kun tynne, hvite jenter

Stikk til nyforlovede Spears

Men det er ikke bare popdronningen Madonna som hadde noe å vise fram i natt. Også Britney Spears (39) har all grunn til å smile om dagen.

I natt kunne nemlig hun avsløre at kjæresten, Sam Asghari, har gått ned på ett kne og fridd til henne.

Til et video av seg selv, forloveden og en stor diamantring, skrev stjernen at hun nesten ikke kunne tro det.

I kommentarfeltet renner det inn med lykkeønskninger til det kommende ekteparet fra flere av verdens kjendiser, blant andre fra Paris Hilton (40) – som ønsker henne velkommen i klubben som forlovet.

Men kommentarfeltet er preget av langt mer enn bare gratulasjoner og begeistring. Flere advarer også 39-åringen før hun skal inn ekteskapet, og ber henne om å skaffe seg en ektepakt.

Les også: Hisset på seg Jennifer Aniston. Reaksjonen får fansen til å vri seg i stolen

Mange bemerker seg at Asghari har valgt å fri til Spears nå, mens hun begynner å kanskje se enden av tunnelen i den pågående striden om vergemålet hun har vært under siden 2013, og derfor snart mulig får kontroll over sin enorme formue igjen.

«Jeg ønsker deg alt godt, men vær så snill, skaff deg en ektepakt», skriver en, og flere kommentarer lyder i samme retning.

«Hm, du får snart tilbake kontrollen over formuen din igjen og da velger han å fri...» skriver en annen.

Page Six skriver derimot at Spears og hennes advokat Mathew Rosengart, allerede kan ha diskutert muligheten for en ektepakt mens de jobber med å få henne ut av vergemålet under faren, James Spears.

«Hvorfor tror alle at hun ikke har tenkt på dette? Hun har kjempet i 13 år for å kjempe for rettighetene til sine egne midler. Jeg er sikker på at hun vet hva en ektepakt er, og at Rosengart vil rådgive henne til å beskytte sine egne midler» skriver en fan på Twitter.

Ba om å få avslutte vergemålet

Det var forrige uke det var full jubel i Britney-leiren etter at faren hennes Jamie Spears offisielt ba om å avslutte vergemålet, og sendte begjæringen til Los Angeles’ høyesterett.

I begjæringen sto det at «dersom Britney Spears ønsker å avslutte vergemålet og mener hun kan styre sitt eget liv, så mener James Spears at hun skal få den sjansen». Det står også at omstendighetene er såpass endret at grunnlaget for et vergemål ikke lenger eksisterer.

- I den grad Mr. Spears tror han kan unngå ansvar og rettferdighet, tar han feil. Vår etterforskning rundt hans feilaktige finansielle ledelse og andre problemer vil vedvare, sier han i uttalelsen, sa Rosengart i en uttalelse etter at begjæringen ble kjent.