I podkasten Rød Løper for kort tid siden kunne NRK P3-profil Nate Kahungu (24) røpe at han for tiden har et godt øye til en helt spesiell jente, programleder for Morgenshowet på radiokanalen NRJ, Kristine Arntzen (25).

Under et pressetreff torsdag ettermiddag kan Nate imidlertid avsløre overfor Nettavisen at følelsene har utviklet seg og at duen ikke bare spiller av søt musikk på sin respektive radiokanaler, men at de også har blitt kjærester.

– Det går rykter om at du har fått deg kjæreste?

– Det kan fort stemme det, ja. Livet er mye hyggeligere når man er to har jeg lagt merke til. Du har alltid noen å gjøre noe med, du har alltid noen å snakke om noe med. Sorry gutta, jeg elsker å snakke med dere, men det er noe helt annet å ha en person å knytte livet sitt til, sier han.

Les også: «Mistet» dansepartneren til en annen: – Som å se dama di med en annen kar

– Hun har en «lovley vibe»

– Hvem er din utkårede?

– Wow, er det så «fancy». Min utkårede er Kristine Arntzen fra Morgenshowet på NRJ.

Han kan røpe at de møttes via felles venner, og at han først fikk øynene opp for henne en kveld på standup-scenen Latter i Oslo.

– Jeg merket at hun har en «lovely vibe» og en «lovley aura», så da var jeg sånn: Hun der, hun vil jeg bli kjent med. Det var mye mer bak det som gledet meg. Så da tenkte jeg: Vet du hva, «Fack it», sats på det, så får du se hvordan det går. Det gikk heldigvis bra, sier P3-programlederen.

Les også: Raser mot magasinforside: – Har hun godkjent dette?

Fortsatt nyforelsket

Kahungu sier de to har holdt på i kanskje to måneder, men at det først er nylig at de har blitt kjærester, og det ikke er lenge siden de «sealed the deal, for å si det sånn».

– Jeg synes det bare er gøy jeg. Jeg er fortsatt i den fasen der alt hun gjør er perfekt, og alt hun sier er morsomt, sier Kahungu.

Begge jobber i radio

Nate Kahungu (25) gjorde seg først kjent da han deltok i reality-programmet «Love Island». Siden tv-programmet kom ut våren 2020, har det gått slag i slag for underholdningsprofilen.

Han har figurert som programleder for «God kveld Norge», og han har svinget seg til en andreplass i «Skal vi danse». I 2021 meldte han overgang til NRK, der han har vært programleder for radioprogrammet «StudioP3».

Kristine Arntzen startet som programleder hos Radio NRJ i 2019, og i 2020 ble hun en del av programmet Morgenshowet på samme kanal.